DEJEOND-DELARGE

Contactgegevens DEJEOND-DELARGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEJEOND-DELARGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEJEOND-DELARGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-L?ONARD 460; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42276610 (+32-42276610) 42276610 (+32-42276610)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEJEOND-DELARGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEJEOND-DELARGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEJEOND-DELARGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEJEOND-DELARGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEJEOND-DELARGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEJEOND-DELARGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEJEOND-DELARGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEJEOND-DELARGE
Products information DEJEOND-DELARGE

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DEJEOND-DELARGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEJEOND-DELARGE
(Get full report from official database of BE for DEJEOND-DELARGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEJEOND-DELARGE
Addition kinds of activities for DEJEOND-DELARGE

206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
17710201. Curb constructie | Curb construction
22111110. Bagage stoffen, katoen | Luggage fabrics, cotton
38290504. Ion kamers | Ion chambers
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
60829901. Overeenkomst corporaties | Agreement corporations
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij DEJEOND-DELARGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEJEOND-DELARGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEJEOND-DELARGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEJEOND-DELARGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DEJEOND-DELARGE in sociale netwerken
Look for responds of DEJEOND-DELARGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEJEOND-DELARGE. Laat een reactie achter voor DEJEOND-DELARGE. DEJEOND-DELARGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEJEOND-DELARGE. Leave a respond for DEJEOND-DELARGE. DEJEOND-DELARGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEJEOND-DELARGE op de google maps. Adres en contacten DEJEOND-DELARGE
Location of DEJEOND-DELARGE on the google maps. Address and contacts of DEJEOND-DELARGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEJEOND-DELARGE DEJEOND-DELARGE: KBC | SPORTHAL | De Groote Consulting COM V | D'Angelo G | Mentor Benelux BV

Other related companies as DEJEOND-DELARGE: KBC | SPORTHAL | De Groote Consulting COM V | D'Angelo G | Mentor Benelux BV

DEJEOND-DELARGE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEJEOND-DELARGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf DEJEOND-DELARGE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-L?ONARD 460; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in DEJEOND-DELARGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEJEOND-DELARGE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEJEOND-DELARGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEJEOND-DELARGE, openstaande posities, locatie van DEJEOND-DELARGE op de kaart.

DEJEOND-DELARGE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEJEOND-DELARGE, company assigned to the tax number BE04291229248. The company DEJEOND-DELARGE is located at the address: RUE SAINT-L?ONARD 460; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in DEJEOND-DELARGE were not found.
The main activity of DEJEOND-DELARGE is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEJEOND-DELARGE is not available. You also can look at reviews of DEJEOND-DELARGE, open positions, location of DEJEOND-DELARGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEJEOND-DELARGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEJEOND-DELARGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEJEOND-DELARGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEJEOND-DELARGE, employees, financial statistics.