METAALBOUW DEVOLDERE

Contactgegevens METAALBOUW DEVOLDERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METAALBOUW DEVOLDERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

METAALBOUW DEVOLDERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTERIJLAAN 33; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466158 (+32-51466158) 51466158 (+32-51466158)

Fax (fax): +32 (82) 881-98-43 +32 (82) 881-98-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METAALBOUW DEVOLDERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METAALBOUW DEVOLDERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METAALBOUW DEVOLDERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METAALBOUW DEVOLDERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METAALBOUW DEVOLDERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METAALBOUW DEVOLDERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METAALBOUW DEVOLDERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METAALBOUW DEVOLDERE
Products information METAALBOUW DEVOLDERE

BTW identificatienummer (tax): BE05955932617
Ondernemingsnummer: 6163299560
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in METAALBOUW DEVOLDERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METAALBOUW DEVOLDERE
(Get full report from official database of BE for METAALBOUW DEVOLDERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor METAALBOUW DEVOLDERE
Addition kinds of activities for METAALBOUW DEVOLDERE

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
73639908. Pilotdienst, luchtvaart | Pilot service, aviation
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair
79220303. Opera bedrijf | Opera company

Werken bij METAALBOUW DEVOLDERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METAALBOUW DEVOLDERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METAALBOUW DEVOLDERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METAALBOUW DEVOLDERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van METAALBOUW DEVOLDERE in sociale netwerken
Look for responds of METAALBOUW DEVOLDERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor METAALBOUW DEVOLDERE. Laat een reactie achter voor METAALBOUW DEVOLDERE. METAALBOUW DEVOLDERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METAALBOUW DEVOLDERE. Leave a respond for METAALBOUW DEVOLDERE. METAALBOUW DEVOLDERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METAALBOUW DEVOLDERE op de google maps. Adres en contacten METAALBOUW DEVOLDERE
Location of METAALBOUW DEVOLDERE on the google maps. Address and contacts of METAALBOUW DEVOLDERE

Andere gerelateerde bedrijven als come METAALBOUW DEVOLDERE METAALBOUW DEVOLDERE: IPPA | Balanetica | DERUCO | REDICO | V.C FLORENVILLE

Other related companies as METAALBOUW DEVOLDERE: IPPA | Balanetica | DERUCO | REDICO | V.C FLORENVILLE

METAALBOUW DEVOLDERE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METAALBOUW DEVOLDERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955932617. Het bedrijf METAALBOUW DEVOLDERE bevindt zich op het adres: POSTERIJLAAN 33; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in METAALBOUW DEVOLDERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METAALBOUW DEVOLDERE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METAALBOUW DEVOLDERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METAALBOUW DEVOLDERE, openstaande posities, locatie van METAALBOUW DEVOLDERE op de kaart.

METAALBOUW DEVOLDERE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is METAALBOUW DEVOLDERE, company assigned to the tax number BE05955932617. The company METAALBOUW DEVOLDERE is located at the address: POSTERIJLAAN 33; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in METAALBOUW DEVOLDERE were not found.
The main activity of METAALBOUW DEVOLDERE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of METAALBOUW DEVOLDERE is not available. You also can look at reviews of METAALBOUW DEVOLDERE, open positions, location of METAALBOUW DEVOLDERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METAALBOUW DEVOLDERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METAALBOUW DEVOLDERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METAALBOUW DEVOLDERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METAALBOUW DEVOLDERE, employees, financial statistics.