W DHUYVETTERE CONSTRUCT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • W DHUYVETTERE CONSTRUCT
Private companiesWater Transportation • W DHUYVETTERE CONSTRUCT

Contactgegevens W DHUYVETTERE CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W DHUYVETTERE CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

W DHUYVETTERE CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMMEKEERSTRAAT 25; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51689161 (+32-51689161) 51689161 (+32-51689161)

Fax (fax): +32 (16) 524-33-53 +32 (16) 524-33-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W DHUYVETTERE CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W DHUYVETTERE CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W DHUYVETTERE CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W DHUYVETTERE CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W DHUYVETTERE CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W DHUYVETTERE CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W DHUYVETTERE CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W DHUYVETTERE CONSTRUCT
Products information W DHUYVETTERE CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE05523071289
Ondernemingsnummer: 3506805419
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in W DHUYVETTERE CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W DHUYVETTERE CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for W DHUYVETTERE CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor W DHUYVETTERE CONSTRUCT
Addition kinds of activities for W DHUYVETTERE CONSTRUCT

3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
50850704. vlechten | Twine
79110102. Discotheque, met uitzondering van alcoholische dranken | Discotheque, except those serving alcoholic beverages

Werken bij W DHUYVETTERE CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W DHUYVETTERE CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W DHUYVETTERE CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W DHUYVETTERE CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van W DHUYVETTERE CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of W DHUYVETTERE CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor W DHUYVETTERE CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor W DHUYVETTERE CONSTRUCT. W DHUYVETTERE CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W DHUYVETTERE CONSTRUCT. Leave a respond for W DHUYVETTERE CONSTRUCT. W DHUYVETTERE CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W DHUYVETTERE CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten W DHUYVETTERE CONSTRUCT
Location of W DHUYVETTERE CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of W DHUYVETTERE CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come W DHUYVETTERE CONSTRUCT W DHUYVETTERE CONSTRUCT: GUIDO NAESEN | Mandibule | NEYENS GEERT | Liefsoens P | Steenhaut M

Other related companies as W DHUYVETTERE CONSTRUCT: GUIDO NAESEN | Mandibule | NEYENS GEERT | Liefsoens P | Steenhaut M

W DHUYVETTERE CONSTRUCT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W DHUYVETTERE CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523071289. Het bedrijf W DHUYVETTERE CONSTRUCT bevindt zich op het adres: KROMMEKEERSTRAAT 25; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in W DHUYVETTERE CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W DHUYVETTERE CONSTRUCT is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W DHUYVETTERE CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W DHUYVETTERE CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van W DHUYVETTERE CONSTRUCT op de kaart.

W DHUYVETTERE CONSTRUCT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is W DHUYVETTERE CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE05523071289. The company W DHUYVETTERE CONSTRUCT is located at the address: KROMMEKEERSTRAAT 25; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in W DHUYVETTERE CONSTRUCT were not found.
The main activity of W DHUYVETTERE CONSTRUCT is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W DHUYVETTERE CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of W DHUYVETTERE CONSTRUCT, open positions, location of W DHUYVETTERE CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W DHUYVETTERE CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W DHUYVETTERE CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W DHUYVETTERE CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W DHUYVETTERE CONSTRUCT, employees, financial statistics.