VAN GEEL

Contactgegevens VAN GEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKEN 27A; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33130032 (+32-33130032) 33130032 (+32-33130032)

Fax (fax): +32 (16) 983-34-31 +32 (16) 983-34-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GEEL
Products information VAN GEEL

BTW identificatienummer (tax): BE03623260498
Ondernemingsnummer: 8008728027
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VAN GEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Verhuur voertuigen behalve auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GEEL
(Get full report from official database of BE for VAN GEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GEEL
Addition kinds of activities for VAN GEEL

353204. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
382501. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
32999902. Vloersamenstelling, magnesiet | Floor composition, magnesite
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst

Werken bij VAN GEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van VAN GEEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN GEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GEEL. Laat een reactie achter voor VAN GEEL. VAN GEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GEEL. Leave a respond for VAN GEEL. VAN GEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GEEL op de google maps. Adres en contacten VAN GEEL
Location of VAN GEEL on the google maps. Address and contacts of VAN GEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GEEL VAN GEEL: MASQUELIER LINDA | De Backer Schoenen | Publine SPRL | LIBRAIRIE 2000 | HOVESE SPORTKRING

Other related companies as VAN GEEL: MASQUELIER LINDA | De Backer Schoenen | Publine SPRL | LIBRAIRIE 2000 | HOVESE SPORTKRING

VAN GEEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623260498. Het bedrijf VAN GEEL bevindt zich op het adres: HEIKEN 27A; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Verhuur voertuigen behalve auto's. Producten gemaakt in VAN GEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GEEL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GEEL, openstaande posities, locatie van VAN GEEL op de kaart.

VAN GEEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GEEL, company assigned to the tax number BE03623260498. The company VAN GEEL is located at the address: HEIKEN 27A; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Verhuur voertuigen behalve auto's. Products created in VAN GEEL were not found.
The main activity of VAN GEEL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GEEL is not available. You also can look at reviews of VAN GEEL, open positions, location of VAN GEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GEEL, employees, financial statistics.