D'UN SOLEIL ? L'AUTRE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • D'UN SOLEIL ? L'AUTRE
Private companiesHealth Services • D'UN SOLEIL ? L'AUTRE

Contactgegevens D'UN SOLEIL ? L'AUTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'UN SOLEIL ? L'AUTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'UN SOLEIL ? L'AUTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COMBATTANTS 94; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26521907 (+32-26521907) 26521907 (+32-26521907)

Fax (fax): +32 (82) 878-63-70 +32 (82) 878-63-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'UN SOLEIL ? L'AUTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'UN SOLEIL ? L'AUTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'UN SOLEIL ? L'AUTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'UN SOLEIL ? L'AUTRE
Products information D'UN SOLEIL ? L'AUTRE

BTW identificatienummer (tax): BE04769958496
Ondernemingsnummer: 7176788330
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in D'UN SOLEIL ? L'AUTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'UN SOLEIL ? L'AUTRE
(Get full report from official database of BE for D'UN SOLEIL ? L'AUTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'UN SOLEIL ? L'AUTRE
Addition kinds of activities for D'UN SOLEIL ? L'AUTRE

25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
34430116. Afscheiders, industrieel proces: metalen plaat | Separators, industrial process: metal plate
59991806. Cribs | Cribs
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij D'UN SOLEIL ? L'AUTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'UN SOLEIL ? L'AUTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van D'UN SOLEIL ? L'AUTRE in sociale netwerken
Look for responds of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. Laat een reactie achter voor D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. D'UN SOLEIL ? L'AUTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. Leave a respond for D'UN SOLEIL ? L'AUTRE. D'UN SOLEIL ? L'AUTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'UN SOLEIL ? L'AUTRE op de google maps. Adres en contacten D'UN SOLEIL ? L'AUTRE
Location of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE on the google maps. Address and contacts of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come D'UN SOLEIL ? L'AUTRE D'UN SOLEIL ? L'AUTRE: GEORGES JETTEN | BESCH. WERKPLAATS 'T VEER | SOFIE DE KEUKELAERE | CORA | LUC ENGELS

Other related companies as D'UN SOLEIL ? L'AUTRE: GEORGES JETTEN | BESCH. WERKPLAATS 'T VEER | SOFIE DE KEUKELAERE | CORA | LUC ENGELS

D'UN SOLEIL ? L'AUTRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04769958496. Het bedrijf D'UN SOLEIL ? L'AUTRE bevindt zich op het adres: RUE DES COMBATTANTS 94; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in D'UN SOLEIL ? L'AUTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'UN SOLEIL ? L'AUTRE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'UN SOLEIL ? L'AUTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, openstaande posities, locatie van D'UN SOLEIL ? L'AUTRE op de kaart.

D'UN SOLEIL ? L'AUTRE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, company assigned to the tax number BE04769958496. The company D'UN SOLEIL ? L'AUTRE is located at the address: RUE DES COMBATTANTS 94; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in D'UN SOLEIL ? L'AUTRE were not found.
The main activity of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE is not available. You also can look at reviews of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, open positions, location of D'UN SOLEIL ? L'AUTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'UN SOLEIL ? L'AUTRE, employees, financial statistics.