LA BERGERIE

Contactgegevens LA BERGERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BERGERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BERGERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE MERODE 11; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26540064 (+32-26540064) 26540064 (+32-26540064)

Fax (fax): +32 (19) 895-49-89 +32 (19) 895-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BERGERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BERGERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BERGERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BERGERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BERGERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BERGERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BERGERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BERGERIE
Products information LA BERGERIE

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LA BERGERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Textiel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BERGERIE
(Get full report from official database of BE for LA BERGERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BERGERIE
Addition kinds of activities for LA BERGERIE

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
239301. Canvas tassen | Canvas bags
513999. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
50210105. lockers | Lockers

Werken bij LA BERGERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BERGERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BERGERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BERGERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van LA BERGERIE in sociale netwerken
Look for responds of LA BERGERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BERGERIE. Laat een reactie achter voor LA BERGERIE. LA BERGERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BERGERIE. Leave a respond for LA BERGERIE. LA BERGERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BERGERIE op de google maps. Adres en contacten LA BERGERIE
Location of LA BERGERIE on the google maps. Address and contacts of LA BERGERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BERGERIE LA BERGERIE: FLLA CHIMACIENNE SCRL | ANDR? VAN DEN BERGHE | AUTOPEINTURE | CAFE LISBONNE | WOUTER RAWOENS

Other related companies as LA BERGERIE: FLLA CHIMACIENNE SCRL | ANDR? VAN DEN BERGHE | AUTOPEINTURE | CAFE LISBONNE | WOUTER RAWOENS

LA BERGERIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BERGERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf LA BERGERIE bevindt zich op het adres: AVENUE DE MERODE 11; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Textiel. Producten gemaakt in LA BERGERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA BERGERIE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BERGERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BERGERIE, openstaande posities, locatie van LA BERGERIE op de kaart.

LA BERGERIE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BERGERIE, company assigned to the tax number BE06187744140. The company LA BERGERIE is located at the address: AVENUE DE MERODE 11; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Geschenken and souvenirs; Textiel. Products created in LA BERGERIE were not found.
The main activity of LA BERGERIE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BERGERIE is not available. You also can look at reviews of LA BERGERIE, open positions, location of LA BERGERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BERGERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BERGERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BERGERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BERGERIE, employees, financial statistics.