HUIS KATELIJNE

Contactgegevens HUIS KATELIJNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS KATELIJNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS KATELIJNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOONAERDE 15; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13335139 (+32-13335139) 13335139 (+32-13335139)

Fax (fax): +32 (58) 497-82-71 +32 (58) 497-82-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS KATELIJNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS KATELIJNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS KATELIJNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS KATELIJNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS KATELIJNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS KATELIJNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS KATELIJNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS KATELIJNE
Products information HUIS KATELIJNE

BTW identificatienummer (tax): BE09118621826
Ondernemingsnummer: 8977722167
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HUIS KATELIJNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Textiel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS KATELIJNE
(Get full report from official database of BE for HUIS KATELIJNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS KATELIJNE
Addition kinds of activities for HUIS KATELIJNE

07510201. Pluimveevangsten | Poultry catching services
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
36749912. Stoetbanden of bevestigingen voor halfgeleiderinrichtingen | Stud bases or mounts for semiconductor devices
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
60119900. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec

Werken bij HUIS KATELIJNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS KATELIJNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS KATELIJNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS KATELIJNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van HUIS KATELIJNE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS KATELIJNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS KATELIJNE. Laat een reactie achter voor HUIS KATELIJNE. HUIS KATELIJNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS KATELIJNE. Leave a respond for HUIS KATELIJNE. HUIS KATELIJNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS KATELIJNE op de google maps. Adres en contacten HUIS KATELIJNE
Location of HUIS KATELIJNE on the google maps. Address and contacts of HUIS KATELIJNE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS KATELIJNE HUIS KATELIJNE: FLVFT BELGIUM NV | HEYTENS | RITA HOOYBERGHS | MILCON BELGI? | Promilleke (Het)

Other related companies as HUIS KATELIJNE: FLVFT BELGIUM NV | HEYTENS | RITA HOOYBERGHS | MILCON BELGI? | Promilleke (Het)

HUIS KATELIJNE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS KATELIJNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09118621826. Het bedrijf HUIS KATELIJNE bevindt zich op het adres: SCHOONAERDE 15; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Textiel. Producten gemaakt in HUIS KATELIJNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS KATELIJNE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS KATELIJNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS KATELIJNE, openstaande posities, locatie van HUIS KATELIJNE op de kaart.

HUIS KATELIJNE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS KATELIJNE, company assigned to the tax number BE09118621826. The company HUIS KATELIJNE is located at the address: SCHOONAERDE 15; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Geschenken and souvenirs; Textiel. Products created in HUIS KATELIJNE were not found.
The main activity of HUIS KATELIJNE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS KATELIJNE is not available. You also can look at reviews of HUIS KATELIJNE, open positions, location of HUIS KATELIJNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS KATELIJNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS KATELIJNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS KATELIJNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS KATELIJNE, employees, financial statistics.