DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE

Contactgegevens DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 819; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 27268278 (+32-27268278) 27268278 (+32-27268278)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE
Products information DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Textiel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE
(Get full report from official database of BE for DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE
Addition kinds of activities for DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE

202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
35859901. Verwarming en airconditioning combinatie-eenheden | Heating and air conditioning combination units
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
38250322. Recorders, oscillografisch | Recorders, oscillographic

Werken bij DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE in sociale netwerken
Look for responds of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. Laat een reactie achter voor DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. Leave a respond for DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE. DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE op de google maps. Adres en contacten DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE
Location of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE on the google maps. Address and contacts of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE: LUC BUYS | FE. VAN SCHAARDENBURGH | ST. KERJEAN | BELNAM IMPEX | Foto Bastiaens P.

Other related companies as DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE: LUC BUYS | FE. VAN SCHAARDENBURGH | ST. KERJEAN | BELNAM IMPEX | Foto Bastiaens P.

DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 819; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Textiel. Producten gemaakt in DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, openstaande posities, locatie van DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE op de kaart.

DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, company assigned to the tax number BE03201385498. The company DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 819; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Geschenken and souvenirs; Textiel. Products created in DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE were not found.
The main activity of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE is not available. You also can look at reviews of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, open positions, location of DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RODE DRAAD/LE FIL ROUGE, employees, financial statistics.