LUC BUYS

Contactgegevens LUC BUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 186; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): +32 (61) 831-33-32 +32 (61) 831-33-32

Fax (fax): +32 (60) 824-93-35 +32 (60) 824-93-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BUYS
Products information LUC BUYS

BTW identificatienummer (tax): BE07424804687
Ondernemingsnummer: 6863128662
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LUC BUYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BUYS
(Get full report from official database of BE for LUC BUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BUYS
Addition kinds of activities for LUC BUYS

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
20239905. Voedingssupplementen, melk- en niet-zuivelproducten | Dietary supplements, dairy and non-dairy based
23390306. Rijgewoonten: vrouwen, missen 'en junioren' | Riding habits: women's, misses', and juniors'
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
59490101. Bruidsweefsels | Bridal fabrics
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij LUC BUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BUYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

 • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

 • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

 • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

 • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

 • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

 • Jobstudent Kelner (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 1898 THE POST

  Type: Studentenjob

  1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

 • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: TUI

  Type: Vaste Job

  Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

 • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

 • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

 • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: LERIAN-Nti nv

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

 • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van LUC BUYS in sociale netwerken
Look for responds of LUC BUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BUYS. Laat een reactie achter voor LUC BUYS. LUC BUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BUYS. Leave a respond for LUC BUYS. LUC BUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BUYS op de google maps. Adres en contacten LUC BUYS
Location of LUC BUYS on the google maps. Address and contacts of LUC BUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BUYS LUC BUYS: JEAN HALUT | VANAUTGAERDEN | Noam Jewels | CREDIVITE BELGIUM | Core-Conditions for Organisation Renewal

Other related companies as LUC BUYS: JEAN HALUT | VANAUTGAERDEN | Noam Jewels | CREDIVITE BELGIUM | Core-Conditions for Organisation Renewal

LUC BUYS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07424804687. Het bedrijf LUC BUYS bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 186; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC BUYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC BUYS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BUYS, openstaande posities, locatie van LUC BUYS op de kaart.

LUC BUYS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BUYS, company assigned to the tax number BE07424804687. The company LUC BUYS is located at the address: MECHELSESTEENWEG 186; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC BUYS were not found.
The main activity of LUC BUYS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BUYS is not available. You also can look at reviews of LUC BUYS, open positions, location of LUC BUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BUYS, employees, financial statistics.