'T PUNTJE OP DE I

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • 'T PUNTJE OP DE I
Private companiesMetal Mining • 'T PUNTJE OP DE I

Contactgegevens 'T PUNTJE OP DE I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T PUNTJE OP DE I: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T PUNTJE OP DE I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAANDERENSTRAAT 7; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53784143 (+32-53784143) 53784143 (+32-53784143)

Fax (fax): +32 (55) 229-45-17 +32 (55) 229-45-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T PUNTJE OP DE I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T PUNTJE OP DE I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T PUNTJE OP DE I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T PUNTJE OP DE I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T PUNTJE OP DE I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T PUNTJE OP DE I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T PUNTJE OP DE I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T PUNTJE OP DE I
Products information 'T PUNTJE OP DE I

BTW identificatienummer (tax): BE04810882568
Ondernemingsnummer: 7302307128
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in 'T PUNTJE OP DE I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T PUNTJE OP DE I
(Get full report from official database of BE for 'T PUNTJE OP DE I)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T PUNTJE OP DE I
Addition kinds of activities for 'T PUNTJE OP DE I

357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
34930102. Helische veren, warm wond: spoorweguitrusting, etc. | Helical springs, hot wound: railroad equip., etc.
36740101. Gecontroleerde gelijkrichters, vaste toestand | Controlled rectifiers, solid state
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
51370501. Babyartikelen | Baby goods
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij 'T PUNTJE OP DE I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T PUNTJE OP DE I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T PUNTJE OP DE I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T PUNTJE OP DE I. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van 'T PUNTJE OP DE I in sociale netwerken
Look for responds of 'T PUNTJE OP DE I in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T PUNTJE OP DE I. Laat een reactie achter voor 'T PUNTJE OP DE I. 'T PUNTJE OP DE I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T PUNTJE OP DE I. Leave a respond for 'T PUNTJE OP DE I. 'T PUNTJE OP DE I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T PUNTJE OP DE I op de google maps. Adres en contacten 'T PUNTJE OP DE I
Location of 'T PUNTJE OP DE I on the google maps. Address and contacts of 'T PUNTJE OP DE I

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T PUNTJE OP DE I 'T PUNTJE OP DE I: L'ARTISAN WOUTERS | Lamrini Entreprise | Beerens A | Decloedt | BLITZ

Other related companies as 'T PUNTJE OP DE I: L'ARTISAN WOUTERS | Lamrini Entreprise | Beerens A | Decloedt | BLITZ

'T PUNTJE OP DE I is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T PUNTJE OP DE I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04810882568. Het bedrijf 'T PUNTJE OP DE I bevindt zich op het adres: VLAANDERENSTRAAT 7; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in 'T PUNTJE OP DE I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T PUNTJE OP DE I is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T PUNTJE OP DE I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T PUNTJE OP DE I, openstaande posities, locatie van 'T PUNTJE OP DE I op de kaart.

'T PUNTJE OP DE I is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T PUNTJE OP DE I, company assigned to the tax number BE04810882568. The company 'T PUNTJE OP DE I is located at the address: VLAANDERENSTRAAT 7; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Geschenken and souvenirs; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in 'T PUNTJE OP DE I were not found.
The main activity of 'T PUNTJE OP DE I is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T PUNTJE OP DE I is not available. You also can look at reviews of 'T PUNTJE OP DE I, open positions, location of 'T PUNTJE OP DE I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T PUNTJE OP DE I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T PUNTJE OP DE I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T PUNTJE OP DE I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T PUNTJE OP DE I, employees, financial statistics.