HUIS COTTAGE

Contactgegevens HUIS COTTAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS COTTAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS COTTAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TREKSCHURENSTRAAT 237; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11270931 (+32-11270931) 11270931 (+32-11270931)

Fax (fax): +32 (12) 241-75-76 +32 (12) 241-75-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS COTTAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS COTTAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS COTTAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS COTTAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS COTTAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS COTTAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS COTTAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS COTTAGE
Products information HUIS COTTAGE

BTW identificatienummer (tax): BE08520965576
Ondernemingsnummer: 2614440917
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HUIS COTTAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS COTTAGE
(Get full report from official database of BE for HUIS COTTAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS COTTAGE
Addition kinds of activities for HUIS COTTAGE

737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
23539905. Hoeden, afgewerkt: vrouwen, missen 'en kinderen | Hats, trimmed: women's, misses', and children's
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij HUIS COTTAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS COTTAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS COTTAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS COTTAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER (flexijob) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: THYSSEN

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij zal je instaan voor volgende taken: toonbank klaar maken bedienen van de klanten aanvullen van de toog netjes houden van de winkel ...

Zoek naar antwoorden van HUIS COTTAGE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS COTTAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS COTTAGE. Laat een reactie achter voor HUIS COTTAGE. HUIS COTTAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS COTTAGE. Leave a respond for HUIS COTTAGE. HUIS COTTAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS COTTAGE op de google maps. Adres en contacten HUIS COTTAGE
Location of HUIS COTTAGE on the google maps. Address and contacts of HUIS COTTAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS COTTAGE HUIS COTTAGE: FLGEMBEL EUROPEAN SALES SA | FE. SOCOTHERM-MEUNIER | E. CLYNMANS | BREEDING FARM VAN EMLO | NATUR'ELLE-Mme DERASSE

Other related companies as HUIS COTTAGE: FLGEMBEL EUROPEAN SALES SA | FE. SOCOTHERM-MEUNIER | E. CLYNMANS | BREEDING FARM VAN EMLO | NATUR'ELLE-Mme DERASSE

HUIS COTTAGE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS COTTAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08520965576. Het bedrijf HUIS COTTAGE bevindt zich op het adres: TREKSCHURENSTRAAT 237; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in HUIS COTTAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS COTTAGE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS COTTAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS COTTAGE, openstaande posities, locatie van HUIS COTTAGE op de kaart.

HUIS COTTAGE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS COTTAGE, company assigned to the tax number BE08520965576. The company HUIS COTTAGE is located at the address: TREKSCHURENSTRAAT 237; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Geschenken and souvenirs; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting; Tuinbenodigdheden. Products created in HUIS COTTAGE were not found.
The main activity of HUIS COTTAGE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS COTTAGE is not available. You also can look at reviews of HUIS COTTAGE, open positions, location of HUIS COTTAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS COTTAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS COTTAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS COTTAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS COTTAGE, employees, financial statistics.