WOLBOETIEK NANCY

Contactgegevens WOLBOETIEK NANCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOLBOETIEK NANCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOLBOETIEK NANCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 687; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92204622 (+32-92204622) 92204622 (+32-92204622)

Fax (fax): +32 (84) 832-73-88 +32 (84) 832-73-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOLBOETIEK NANCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOLBOETIEK NANCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOLBOETIEK NANCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOLBOETIEK NANCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOLBOETIEK NANCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOLBOETIEK NANCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOLBOETIEK NANCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOLBOETIEK NANCY
Products information WOLBOETIEK NANCY

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in WOLBOETIEK NANCY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Lingerie and ondergoed; Textiel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOLBOETIEK NANCY
(Get full report from official database of BE for WOLBOETIEK NANCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOLBOETIEK NANCY
Addition kinds of activities for WOLBOETIEK NANCY

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
38250239. Transformers, draagbaar: instrument | Transformers, portable: instrument
75399904. Machinebouw, auto | Machine shop, automotive
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij WOLBOETIEK NANCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOLBOETIEK NANCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOLBOETIEK NANCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOLBOETIEK NANCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

Zoek naar antwoorden van WOLBOETIEK NANCY in sociale netwerken
Look for responds of WOLBOETIEK NANCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOLBOETIEK NANCY. Laat een reactie achter voor WOLBOETIEK NANCY. WOLBOETIEK NANCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOLBOETIEK NANCY. Leave a respond for WOLBOETIEK NANCY. WOLBOETIEK NANCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOLBOETIEK NANCY op de google maps. Adres en contacten WOLBOETIEK NANCY
Location of WOLBOETIEK NANCY on the google maps. Address and contacts of WOLBOETIEK NANCY

Andere gerelateerde bedrijven als come WOLBOETIEK NANCY WOLBOETIEK NANCY: S.L.A.I.E. COMBLAIN-AU-PONT | ACHIEL SMEETS | ETIENNE MARCHAL | ZELFBEDIENING MARLEEN | Scheerens BVBA

Other related companies as WOLBOETIEK NANCY: S.L.A.I.E. COMBLAIN-AU-PONT | ACHIEL SMEETS | ETIENNE MARCHAL | ZELFBEDIENING MARLEEN | Scheerens BVBA

WOLBOETIEK NANCY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOLBOETIEK NANCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf WOLBOETIEK NANCY bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 687; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Lingerie and ondergoed; Textiel. Producten gemaakt in WOLBOETIEK NANCY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WOLBOETIEK NANCY is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOLBOETIEK NANCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOLBOETIEK NANCY, openstaande posities, locatie van WOLBOETIEK NANCY op de kaart.

WOLBOETIEK NANCY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOLBOETIEK NANCY, company assigned to the tax number BE02736389160. The company WOLBOETIEK NANCY is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 687; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Geschenken and souvenirs; Lingerie and ondergoed; Textiel. Products created in WOLBOETIEK NANCY were not found.
The main activity of WOLBOETIEK NANCY is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WOLBOETIEK NANCY is not available. You also can look at reviews of WOLBOETIEK NANCY, open positions, location of WOLBOETIEK NANCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOLBOETIEK NANCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOLBOETIEK NANCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOLBOETIEK NANCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOLBOETIEK NANCY, employees, financial statistics.