IN

Contactgegevens IN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 125; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14588434 (+32-14588434) 14588434 (+32-14588434)

Fax (fax): +32 (69) 191-73-61 +32 (69) 191-73-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IN
Products information IN

BTW identificatienummer (tax): BE05830413818
Ondernemingsnummer: 2274963378
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in IN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Juwelen and horloges; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IN
(Get full report from official database of BE for IN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IN
Addition kinds of activities for IN

01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory

Werken bij IN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IN. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van IN in sociale netwerken
Look for responds of IN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IN. Laat een reactie achter voor IN. IN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IN. Leave a respond for IN. IN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IN op de google maps. Adres en contacten IN
Location of IN on the google maps. Address and contacts of IN

Andere gerelateerde bedrijven als come IN IN: FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL | SUPERBOWL | Chris' Papershop | INST. DE FORM. PERMANENTE | RUDY VERSTAPPEN

Other related companies as IN: FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL | SUPERBOWL | Chris' Papershop | INST. DE FORM. PERMANENTE | RUDY VERSTAPPEN

IN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05830413818. Het bedrijf IN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 125; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Juwelen and horloges; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in IN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IN, openstaande posities, locatie van IN op de kaart.

IN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is IN, company assigned to the tax number BE05830413818. The company IN is located at the address: STATIONSSTRAAT 125; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 857,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Geschenken and souvenirs; Juwelen and horloges; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in IN were not found.
The main activity of IN is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IN is not available. You also can look at reviews of IN, open positions, location of IN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IN, employees, financial statistics.