FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL
Private companiesUnited States Postal Service • FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL

Contactgegevens FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. De L'Hopital 17 6060 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-28-69-50 32-71-28-69-50

Fax (fax): 32-71-42-04-53 32-71-42-04-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL
Products information FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05426940917
Ondernemingsnummer: 6594512939
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL
(Get full report from official database of BE for FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL
Addition kinds of activities for FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL

721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
22980207. Twine, nec | Twine, nec
32110402. Glasplaat | Sheet glass
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
36290000. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies

Werken bij FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. Laat een reactie achter voor FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. Leave a respond for FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL. FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL op de google maps. Adres en contacten FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL
Location of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL on the google maps. Address and contacts of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL: ALDI | Mouton J BVBA | STIJN VANOPPEN | FRANS BERGEZ | D?COLLETAGE DEDECKER SA

Other related companies as FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL: ALDI | Mouton J BVBA | STIJN VANOPPEN | FRANS BERGEZ | D?COLLETAGE DEDECKER SA

FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05426940917. Het bedrijf FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL bevindt zich op het adres: R. De L'Hopital 17 6060 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs. Producten gemaakt in FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, openstaande posities, locatie van FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL op de kaart.

FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL is a company, that was registered 1997 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, company assigned to the tax number BE05426940917. The company FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL is located at the address: R. De L'Hopital 17 6060 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs. Products created in FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL were not found.
The main activity of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL is not available. You also can look at reviews of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, open positions, location of FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFEDERATION NATIONALE DES PATROS ASBL, employees, financial statistics.