BALVINOX SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BALVINOX SPRL
Private companiesReal Estate • BALVINOX SPRL

Contactgegevens BALVINOX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALVINOX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALVINOX SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGLISE 22; 1367; RAMILLIES, België

Telefoon (phone): 81877143 (+32-81877143) 81877143 (+32-81877143)

Fax (fax): +32 (60) 774-91-20 +32 (60) 774-91-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALVINOX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALVINOX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALVINOX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALVINOX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALVINOX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALVINOX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALVINOX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALVINOX SPRL
Products information BALVINOX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05916656494
Ondernemingsnummer: 6344848632
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 625,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BALVINOX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gereedschapswerktuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALVINOX SPRL
(Get full report from official database of BE for BALVINOX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALVINOX SPRL
Addition kinds of activities for BALVINOX SPRL

251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
32510202. Bouw van tegels, klei | Building tile, clay
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
50390105. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
62829904. Investeringsonderzoek | Investment research
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij BALVINOX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALVINOX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALVINOX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALVINOX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van BALVINOX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BALVINOX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALVINOX SPRL. Laat een reactie achter voor BALVINOX SPRL. BALVINOX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALVINOX SPRL. Leave a respond for BALVINOX SPRL. BALVINOX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALVINOX SPRL op de google maps. Adres en contacten BALVINOX SPRL
Location of BALVINOX SPRL on the google maps. Address and contacts of BALVINOX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BALVINOX SPRL BALVINOX SPRL: Entry-Soft | T. L?ALLEMAND | MARGARETHA KOHNEN | Hethon Belgium BVBA | Nikky's Frietshop

Other related companies as BALVINOX SPRL: Entry-Soft | T. L?ALLEMAND | MARGARETHA KOHNEN | Hethon Belgium BVBA | Nikky's Frietshop

BALVINOX SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALVINOX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05916656494. Het bedrijf BALVINOX SPRL bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGLISE 22; 1367; RAMILLIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 625,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gereedschapswerktuigen Gh. Producten gemaakt in BALVINOX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALVINOX SPRL is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALVINOX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALVINOX SPRL, openstaande posities, locatie van BALVINOX SPRL op de kaart.

BALVINOX SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALVINOX SPRL, company assigned to the tax number BE05916656494. The company BALVINOX SPRL is located at the address: RUE DE L'EGLISE 22; 1367; RAMILLIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 625,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gereedschapswerktuigen Gh. Products created in BALVINOX SPRL were not found.
The main activity of BALVINOX SPRL is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BALVINOX SPRL is not available. You also can look at reviews of BALVINOX SPRL, open positions, location of BALVINOX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALVINOX SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALVINOX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALVINOX SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALVINOX SPRL, employees, financial statistics.