Adhoc Solutions S.A.

Contactgegevens Adhoc Solutions S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adhoc Solutions S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adhoc Solutions S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Alexandre Fleming 8 1348 Louvain-la-Neuve, België

Telefoon (phone): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

Fax (fax): 10 (+32-10) 10 (+32-10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adhoc Solutions S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adhoc Solutions S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adhoc Solutions S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adhoc Solutions S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adhoc Solutions S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adhoc Solutions S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adhoc Solutions S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adhoc Solutions S.A.
Products information Adhoc Solutions S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08058441162
Ondernemingsnummer: 3430725097
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Information engineering

Product categorie (product category): Geographic Information Systems Gis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adhoc Solutions S.A.
(Get full report from official database of BE for Adhoc Solutions S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adhoc Solutions S.A.
Addition kinds of activities for Adhoc Solutions S.A.

262105. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
359201. Valves | Valves
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
50470107. Apparatuur en benodigdheden van de arts | Physician equipment and supplies
57369904. Bladmuziek | Sheet music
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij Adhoc Solutions S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adhoc Solutions S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adhoc Solutions S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adhoc Solutions S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van Adhoc Solutions S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Adhoc Solutions S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adhoc Solutions S.A.. Laat een reactie achter voor Adhoc Solutions S.A.. Adhoc Solutions S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adhoc Solutions S.A.. Leave a respond for Adhoc Solutions S.A.. Adhoc Solutions S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adhoc Solutions S.A. op de google maps. Adres en contacten Adhoc Solutions S.A.
Location of Adhoc Solutions S.A. on the google maps. Address and contacts of Adhoc Solutions S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Adhoc Solutions S.A. Adhoc Solutions S.A.: Bilboquet (le) | SANICO | CR?CHE LA VOLIERE | DE BRUYCKER O. | MARIE-FRANCE KEUTGEN

Other related companies as Adhoc Solutions S.A.: Bilboquet (le) | SANICO | CR?CHE LA VOLIERE | DE BRUYCKER O. | MARIE-FRANCE KEUTGEN

Adhoc Solutions S.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adhoc Solutions S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08058441162. Het bedrijf Adhoc Solutions S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Alexandre Fleming 8 1348 Louvain-la-Neuve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Geographic Information Systems Gis. Lijst met producten zijn Information engineering.
De hoofdactiviteit van Adhoc Solutions S.A. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adhoc Solutions S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adhoc Solutions S.A., openstaande posities, locatie van Adhoc Solutions S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adhoc Solutions S.A. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adhoc Solutions S.A., company assigned to the tax number BE08058441162. The company Adhoc Solutions S.A. is located at the address: Avenue Alexandre Fleming 8 1348 Louvain-la-Neuve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Geographic Information Systems Gis. List of products are Information engineering.
The main activity of Adhoc Solutions S.A. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Adhoc Solutions S.A. is not available. You also can look at reviews of Adhoc Solutions S.A., open positions, location of Adhoc Solutions S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adhoc Solutions S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adhoc Solutions S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adhoc Solutions S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adhoc Solutions S.A., employees, financial statistics.