MUSIC HOUSE STUDIO

Contactgegevens MUSIC HOUSE STUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSIC HOUSE STUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSIC HOUSE STUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 54; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11640782 (+32-11640782) 11640782 (+32-11640782)

Fax (fax): +32 (53) 190-79-28 +32 (53) 190-79-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSIC HOUSE STUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSIC HOUSE STUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSIC HOUSE STUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSIC HOUSE STUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSIC HOUSE STUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSIC HOUSE STUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSIC HOUSE STUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSIC HOUSE STUDIO
Products information MUSIC HOUSE STUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE03586456298
Ondernemingsnummer: 4150878906
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MUSIC HOUSE STUDIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geluidsopnames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSIC HOUSE STUDIO
(Get full report from official database of BE for MUSIC HOUSE STUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSIC HOUSE STUDIO
Addition kinds of activities for MUSIC HOUSE STUDIO

1381. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
27890201. Bronsende boeken, kaarten of papier | Bronzing books, cards, or paper
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij MUSIC HOUSE STUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSIC HOUSE STUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSIC HOUSE STUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSIC HOUSE STUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van MUSIC HOUSE STUDIO in sociale netwerken
Look for responds of MUSIC HOUSE STUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSIC HOUSE STUDIO. Laat een reactie achter voor MUSIC HOUSE STUDIO. MUSIC HOUSE STUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSIC HOUSE STUDIO. Leave a respond for MUSIC HOUSE STUDIO. MUSIC HOUSE STUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSIC HOUSE STUDIO op de google maps. Adres en contacten MUSIC HOUSE STUDIO
Location of MUSIC HOUSE STUDIO on the google maps. Address and contacts of MUSIC HOUSE STUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSIC HOUSE STUDIO MUSIC HOUSE STUDIO: SHELL | OPDESIGN | CAFE HOTEL CENTRUM | Van Leynseele S | Marcel

Other related companies as MUSIC HOUSE STUDIO: SHELL | OPDESIGN | CAFE HOTEL CENTRUM | Van Leynseele S | Marcel

MUSIC HOUSE STUDIO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSIC HOUSE STUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03586456298. Het bedrijf MUSIC HOUSE STUDIO bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 54; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Geluidsopnames. Producten gemaakt in MUSIC HOUSE STUDIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSIC HOUSE STUDIO is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSIC HOUSE STUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSIC HOUSE STUDIO, openstaande posities, locatie van MUSIC HOUSE STUDIO op de kaart.

MUSIC HOUSE STUDIO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSIC HOUSE STUDIO, company assigned to the tax number BE03586456298. The company MUSIC HOUSE STUDIO is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 54; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Geluidsopnames. Products created in MUSIC HOUSE STUDIO were not found.
The main activity of MUSIC HOUSE STUDIO is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSIC HOUSE STUDIO is not available. You also can look at reviews of MUSIC HOUSE STUDIO, open positions, location of MUSIC HOUSE STUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSIC HOUSE STUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSIC HOUSE STUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSIC HOUSE STUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSIC HOUSE STUDIO, employees, financial statistics.