CAFE HOTEL CENTRUM

Contactgegevens CAFE HOTEL CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAFE HOTEL CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAFE HOTEL CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkplein 1; 2340; Beerse, België

Telefoon (phone): 014 61 15 16 (+32-014 61 15 16) 014 61 15 16 (+32-014 61 15 16)

Fax (fax): 014 61 96 66 (+32-014 61 96 66) 014 61 96 66 (+32-014 61 96 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAFE HOTEL CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAFE HOTEL CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAFE HOTEL CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAFE HOTEL CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAFE HOTEL CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAFE HOTEL CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAFE HOTEL CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAFE HOTEL CENTRUM
Products information CAFE HOTEL CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE05386291503
Ondernemingsnummer: 5020172119
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Pubs

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAFE HOTEL CENTRUM
(Get full report from official database of BE for CAFE HOTEL CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAFE HOTEL CENTRUM
Addition kinds of activities for CAFE HOTEL CENTRUM

315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
26210200. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service

Werken bij CAFE HOTEL CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAFE HOTEL CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAFE HOTEL CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAFE HOTEL CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van CAFE HOTEL CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of CAFE HOTEL CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAFE HOTEL CENTRUM. Laat een reactie achter voor CAFE HOTEL CENTRUM. CAFE HOTEL CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAFE HOTEL CENTRUM. Leave a respond for CAFE HOTEL CENTRUM. CAFE HOTEL CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAFE HOTEL CENTRUM op de google maps. Adres en contacten CAFE HOTEL CENTRUM
Location of CAFE HOTEL CENTRUM on the google maps. Address and contacts of CAFE HOTEL CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come CAFE HOTEL CENTRUM CAFE HOTEL CENTRUM: DUIN MARYKE | DE BOT | BUGGENHOUT VANDERSTRAETEN | Dirk | VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

Other related companies as CAFE HOTEL CENTRUM: DUIN MARYKE | DE BOT | BUGGENHOUT VANDERSTRAETEN | Dirk | VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

CAFE HOTEL CENTRUM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAFE HOTEL CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05386291503. Het bedrijf CAFE HOTEL CENTRUM bevindt zich op het adres: Kerkplein 1; 2340; Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Pubs.
De hoofdactiviteit van CAFE HOTEL CENTRUM is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAFE HOTEL CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAFE HOTEL CENTRUM, openstaande posities, locatie van CAFE HOTEL CENTRUM op de kaart.

CAFE HOTEL CENTRUM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAFE HOTEL CENTRUM, company assigned to the tax number BE05386291503. The company CAFE HOTEL CENTRUM is located at the address: Kerkplein 1; 2340; Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Pubs.
The main activity of CAFE HOTEL CENTRUM is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAFE HOTEL CENTRUM is not available. You also can look at reviews of CAFE HOTEL CENTRUM, open positions, location of CAFE HOTEL CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAFE HOTEL CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAFE HOTEL CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAFE HOTEL CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAFE HOTEL CENTRUM, employees, financial statistics.