BJORN VAN WIN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BJORN VAN WIN
Private companiesMetal Mining • BJORN VAN WIN

Contactgegevens BJORN VAN WIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BJORN VAN WIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BJORN VAN WIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX TIMMERMANSLAAN 7; 1980; ZEMST, België

Telefoon (phone): 495530230 (+32-495530230) 495530230 (+32-495530230)

Fax (fax): +32 (61) 843-51-31 +32 (61) 843-51-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BJORN VAN WIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BJORN VAN WIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BJORN VAN WIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BJORN VAN WIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BJORN VAN WIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BJORN VAN WIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BJORN VAN WIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BJORN VAN WIN
Products information BJORN VAN WIN

BTW identificatienummer (tax): BE06370391845
Ondernemingsnummer: 6890869140
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BJORN VAN WIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geluidsopnames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BJORN VAN WIN
(Get full report from official database of BE for BJORN VAN WIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BJORN VAN WIN
Addition kinds of activities for BJORN VAN WIN

381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
28920215. Pentaerythritol tetranitraat, petn | Pentaerythritol tetranitrate, petn
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
51370404. handtassen | Handbags
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
72999909. Verhuur van persoonlijke zaken, met uitzondering van recreatie en medisch | Rental of personal items, except for recreation and medical
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services

Werken bij BJORN VAN WIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BJORN VAN WIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BJORN VAN WIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BJORN VAN WIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van BJORN VAN WIN in sociale netwerken
Look for responds of BJORN VAN WIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BJORN VAN WIN. Laat een reactie achter voor BJORN VAN WIN. BJORN VAN WIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BJORN VAN WIN. Leave a respond for BJORN VAN WIN. BJORN VAN WIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BJORN VAN WIN op de google maps. Adres en contacten BJORN VAN WIN
Location of BJORN VAN WIN on the google maps. Address and contacts of BJORN VAN WIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BJORN VAN WIN BJORN VAN WIN: CPAS DE CHARLEROI | LE PRINCE ROSE | CMC | CREVITS | T K S BVBA

Other related companies as BJORN VAN WIN: CPAS DE CHARLEROI | LE PRINCE ROSE | CMC | CREVITS | T K S BVBA

BJORN VAN WIN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BJORN VAN WIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06370391845. Het bedrijf BJORN VAN WIN bevindt zich op het adres: FELIX TIMMERMANSLAAN 7; 1980; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Geluidsopnames. Producten gemaakt in BJORN VAN WIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BJORN VAN WIN is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BJORN VAN WIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BJORN VAN WIN, openstaande posities, locatie van BJORN VAN WIN op de kaart.

BJORN VAN WIN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BJORN VAN WIN, company assigned to the tax number BE06370391845. The company BJORN VAN WIN is located at the address: FELIX TIMMERMANSLAAN 7; 1980; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Geluidsopnames. Products created in BJORN VAN WIN were not found.
The main activity of BJORN VAN WIN is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BJORN VAN WIN is not available. You also can look at reviews of BJORN VAN WIN, open positions, location of BJORN VAN WIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BJORN VAN WIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BJORN VAN WIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BJORN VAN WIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BJORN VAN WIN, employees, financial statistics.