SMEETS HASSELT

Contactgegevens SMEETS HASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMEETS HASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMEETS HASSELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SASSTRAAT 1; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11223174 (+32-11223174) 11223174 (+32-11223174)

Fax (fax): +32 (55) 166-40-91 +32 (55) 166-40-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMEETS HASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMEETS HASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMEETS HASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMEETS HASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMEETS HASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMEETS HASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMEETS HASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMEETS HASSELT
Products information SMEETS HASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE02317260742
Ondernemingsnummer: 3157440185
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SMEETS HASSELT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMEETS HASSELT
(Get full report from official database of BE for SMEETS HASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMEETS HASSELT
Addition kinds of activities for SMEETS HASSELT

311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
32910205. Tripoli | Tripoli
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
38610600. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
72990102. Dieetcentrum, zonder medisch personeel | Diet center, without medical staff
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij SMEETS HASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMEETS HASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMEETS HASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMEETS HASSELT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Tielt? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van SMEETS HASSELT in sociale netwerken
Look for responds of SMEETS HASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMEETS HASSELT. Laat een reactie achter voor SMEETS HASSELT. SMEETS HASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMEETS HASSELT. Leave a respond for SMEETS HASSELT. SMEETS HASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMEETS HASSELT op de google maps. Adres en contacten SMEETS HASSELT
Location of SMEETS HASSELT on the google maps. Address and contacts of SMEETS HASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come SMEETS HASSELT SMEETS HASSELT: TEAM COMPUTE | ALBO | H.B.C. EUROPA | VRIJE LAGERE SCHOOL | ASSURANCES CARPENTIER

Other related companies as SMEETS HASSELT: TEAM COMPUTE | ALBO | H.B.C. EUROPA | VRIJE LAGERE SCHOOL | ASSURANCES CARPENTIER

SMEETS HASSELT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SMEETS HASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02317260742. Het bedrijf SMEETS HASSELT bevindt zich op het adres: SASSTRAAT 1; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 291,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Producten gemaakt in SMEETS HASSELT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMEETS HASSELT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMEETS HASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMEETS HASSELT, openstaande posities, locatie van SMEETS HASSELT op de kaart.

SMEETS HASSELT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SMEETS HASSELT, company assigned to the tax number BE02317260742. The company SMEETS HASSELT is located at the address: SASSTRAAT 1; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 291,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Products created in SMEETS HASSELT were not found.
The main activity of SMEETS HASSELT is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SMEETS HASSELT is not available. You also can look at reviews of SMEETS HASSELT, open positions, location of SMEETS HASSELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMEETS HASSELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMEETS HASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMEETS HASSELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMEETS HASSELT, employees, financial statistics.