R VAN KEYMEULEN EN ZONEN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • R VAN KEYMEULEN EN ZONEN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • R VAN KEYMEULEN EN ZONEN

Contactgegevens R VAN KEYMEULEN EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R VAN KEYMEULEN EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

R VAN KEYMEULEN EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKHOFLAAN 5; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53212828 (+32-53212828) 53212828 (+32-53212828)

Fax (fax): +32 (53) 669-88-53 +32 (53) 669-88-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R VAN KEYMEULEN EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R VAN KEYMEULEN EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R VAN KEYMEULEN EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R VAN KEYMEULEN EN ZONEN
Products information R VAN KEYMEULEN EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE04895477294
Ondernemingsnummer: 2065124511
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in R VAN KEYMEULEN EN ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R VAN KEYMEULEN EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for R VAN KEYMEULEN EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor R VAN KEYMEULEN EN ZONEN
Addition kinds of activities for R VAN KEYMEULEN EN ZONEN

8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij R VAN KEYMEULEN EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R VAN KEYMEULEN EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

Zoek naar antwoorden van R VAN KEYMEULEN EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. Laat een reactie achter voor R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. R VAN KEYMEULEN EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. Leave a respond for R VAN KEYMEULEN EN ZONEN. R VAN KEYMEULEN EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R VAN KEYMEULEN EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten R VAN KEYMEULEN EN ZONEN
Location of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come R VAN KEYMEULEN EN ZONEN R VAN KEYMEULEN EN ZONEN: FONCKE | Interiann | DIRK GANTOIS | HAIR DESIGN KRICKEL | TECHNIQUES SPECIALES A L'EXPORT SA

Other related companies as R VAN KEYMEULEN EN ZONEN: FONCKE | Interiann | DIRK GANTOIS | HAIR DESIGN KRICKEL | TECHNIQUES SPECIALES A L'EXPORT SA

R VAN KEYMEULEN EN ZONEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895477294. Het bedrijf R VAN KEYMEULEN EN ZONEN bevindt zich op het adres: KERKHOFLAAN 5; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Producten gemaakt in R VAN KEYMEULEN EN ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R VAN KEYMEULEN EN ZONEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R VAN KEYMEULEN EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, openstaande posities, locatie van R VAN KEYMEULEN EN ZONEN op de kaart.

R VAN KEYMEULEN EN ZONEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, company assigned to the tax number BE04895477294. The company R VAN KEYMEULEN EN ZONEN is located at the address: KERKHOFLAAN 5; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Products created in R VAN KEYMEULEN EN ZONEN were not found.
The main activity of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, open positions, location of R VAN KEYMEULEN EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R VAN KEYMEULEN EN ZONEN, employees, financial statistics.