CAVES DU VIEUX TOURNAY

Contactgegevens CAVES DU VIEUX TOURNAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAVES DU VIEUX TOURNAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAVES DU VIEUX TOURNAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE DOUAI 80; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223751 (+32-69223751) 69223751 (+32-69223751)

Fax (fax): +32 (86) 532-31-79 +32 (86) 532-31-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAVES DU VIEUX TOURNAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAVES DU VIEUX TOURNAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAVES DU VIEUX TOURNAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAVES DU VIEUX TOURNAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAVES DU VIEUX TOURNAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAVES DU VIEUX TOURNAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAVES DU VIEUX TOURNAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAVES DU VIEUX TOURNAY
Products information CAVES DU VIEUX TOURNAY

BTW identificatienummer (tax): BE02425201416
Ondernemingsnummer: 9770385742
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CAVES DU VIEUX TOURNAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAVES DU VIEUX TOURNAY
(Get full report from official database of BE for CAVES DU VIEUX TOURNAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAVES DU VIEUX TOURNAY
Addition kinds of activities for CAVES DU VIEUX TOURNAY

1781. Waterboren | Water well drilling
4822. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
41199905. Bezienswaardigheden bus | Sightseeing bus
73891502. Toon kaart en poster schilderij | Show card and poster painting
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij CAVES DU VIEUX TOURNAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAVES DU VIEUX TOURNAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAVES DU VIEUX TOURNAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAVES DU VIEUX TOURNAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

Zoek naar antwoorden van CAVES DU VIEUX TOURNAY in sociale netwerken
Look for responds of CAVES DU VIEUX TOURNAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAVES DU VIEUX TOURNAY. Laat een reactie achter voor CAVES DU VIEUX TOURNAY. CAVES DU VIEUX TOURNAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAVES DU VIEUX TOURNAY. Leave a respond for CAVES DU VIEUX TOURNAY. CAVES DU VIEUX TOURNAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAVES DU VIEUX TOURNAY op de google maps. Adres en contacten CAVES DU VIEUX TOURNAY
Location of CAVES DU VIEUX TOURNAY on the google maps. Address and contacts of CAVES DU VIEUX TOURNAY

Andere gerelateerde bedrijven als come CAVES DU VIEUX TOURNAY CAVES DU VIEUX TOURNAY: Dengis Gaetan | BUREAU PAULUS | NICOLAS | PIERRE-MARIE DE LOOF | sicap

Other related companies as CAVES DU VIEUX TOURNAY: Dengis Gaetan | BUREAU PAULUS | NICOLAS | PIERRE-MARIE DE LOOF | sicap

CAVES DU VIEUX TOURNAY is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAVES DU VIEUX TOURNAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02425201416. Het bedrijf CAVES DU VIEUX TOURNAY bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE DOUAI 80; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Producten gemaakt in CAVES DU VIEUX TOURNAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAVES DU VIEUX TOURNAY is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAVES DU VIEUX TOURNAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAVES DU VIEUX TOURNAY, openstaande posities, locatie van CAVES DU VIEUX TOURNAY op de kaart.

CAVES DU VIEUX TOURNAY is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAVES DU VIEUX TOURNAY, company assigned to the tax number BE02425201416. The company CAVES DU VIEUX TOURNAY is located at the address: CHAUSS?E DE DOUAI 80; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gedistilleerde dranken and aperitieven Fab; Wijnen Fab. Products created in CAVES DU VIEUX TOURNAY were not found.
The main activity of CAVES DU VIEUX TOURNAY is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAVES DU VIEUX TOURNAY is not available. You also can look at reviews of CAVES DU VIEUX TOURNAY, open positions, location of CAVES DU VIEUX TOURNAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAVES DU VIEUX TOURNAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAVES DU VIEUX TOURNAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAVES DU VIEUX TOURNAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAVES DU VIEUX TOURNAY, employees, financial statistics.