Bovan NV

Contactgegevens Bovan NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bovan NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bovan NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duinkerkestraat 146 8970 Poperinge, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bovan NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bovan NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bovan NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bovan NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bovan NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bovan NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bovan NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bovan NV
Products information Bovan NV

BTW identificatienummer (tax): BE06486297607
Ondernemingsnummer: 7487976074
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

High speed gates; Sliding gates,self-supporting; Wire fences

Product categorie (product category): Gates,Electrically Operated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bovan NV
(Get full report from official database of BE for Bovan NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bovan NV
Addition kinds of activities for Bovan NV

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
809902. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services
07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
36790110. Solenoïden voor elektronische toepassingen | Solenoids for electronic applications
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij Bovan NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bovan NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bovan NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bovan NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Bovan NV in sociale netwerken
Look for responds of Bovan NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bovan NV. Laat een reactie achter voor Bovan NV. Bovan NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bovan NV. Leave a respond for Bovan NV. Bovan NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bovan NV op de google maps. Adres en contacten Bovan NV
Location of Bovan NV on the google maps. Address and contacts of Bovan NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bovan NV Bovan NV: ESPACE VOYAGES | Aksent | DANNY NOYELLE | ATH?N?E ROYAL CH. ROGIER | WILLY WAECKENS

Other related companies as Bovan NV: ESPACE VOYAGES | Aksent | DANNY NOYELLE | ATH?N?E ROYAL CH. ROGIER | WILLY WAECKENS

Bovan NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bovan NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06486297607. Het bedrijf Bovan NV bevindt zich op het adres: Duinkerkestraat 146 8970 Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gates,Electrically Operated. Lijst met producten zijn High speed gates; Sliding gates,self-supporting; Wire fences.
De hoofdactiviteit van Bovan NV is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bovan NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bovan NV, openstaande posities, locatie van Bovan NV op de kaart.

Bovan NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bovan NV, company assigned to the tax number BE06486297607. The company Bovan NV is located at the address: Duinkerkestraat 146 8970 Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gates,Electrically Operated. List of products are High speed gates; Sliding gates,self-supporting; Wire fences.
The main activity of Bovan NV is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bovan NV is not available. You also can look at reviews of Bovan NV, open positions, location of Bovan NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bovan NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bovan NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bovan NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bovan NV, employees, financial statistics.