HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)

Contactgegevens HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE): address, phone, fax, email, website, opening hours

HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beaulieustraat 4; 1830; Machelen, België

Telefoon (phone): 02 255 96 00; 02 255 96 96 (+32-02 255 96 00; 02 255 96 96) 02 255 96 00; 02 255 96 96 (+32-02 255 96 00; 02 255 96 96)

Fax (fax): 02 251 93 74; 02 253 01 27 (+32-02 251 93 74; 02 253 01 27) 02 251 93 74; 02 253 01 27 (+32-02 251 93 74; 02 253 01 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)
Products information HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)

BTW identificatienummer (tax): BE09751159667
Ondernemingsnummer: 2340606689
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas - Medical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)
(Get full report from official database of BE for HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE))

Aanvulling soorten activiteiten voor HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)
Addition kinds of activities for HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
20630105. Poedersuiker, van suikerbietjes | Powdered sugar, from sugar beets
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
73891003. Switchboard operatie, private branch exchanges | Switchboard operation, private branch exchanges
80999900. Gezondheids- en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
93110100. belasting | Taxation

Werken bij HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). Looking for open vacancies in other companies

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) in sociale netwerken
Look for responds of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). Laat een reactie achter voor HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). Leave a respond for HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE). HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) op de google maps. Adres en contacten HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)
Location of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) on the google maps. Address and contacts of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE)

Andere gerelateerde bedrijven als come HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE): RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Ingrid | A.B.S. | DIENST OPVANGGEZINNEN | Studio Opus 4

Other related companies as HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE): RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Ingrid | A.B.S. | DIENST OPVANGGEZINNEN | Studio Opus 4

HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09751159667. Het bedrijf HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) bevindt zich op het adres: Beaulieustraat 4; 1830; Machelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gas - Medical. Producten gemaakt in HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), openstaande posities, locatie van HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) op de kaart.

HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), company assigned to the tax number BE09751159667. The company HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) is located at the address: Beaulieustraat 4; 1830; Machelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gas - Medical. Products created in HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) were not found.
The main activity of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) is not available. You also can look at reviews of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), open positions, location of HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOMECARE ACTIVITY (VITALAIRE), employees, financial statistics.