Vos Industrie BVBA

Contactgegevens Vos Industrie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vos Industrie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vos Industrie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervantstraat 3; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 20 18 24 (+32-011 20 18 24) 011 20 18 24 (+32-011 20 18 24)

Fax (fax): 011 42 41 90 (+32-011 42 41 90) 011 42 41 90 (+32-011 42 41 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vos Industrie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vos Industrie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vos Industrie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vos Industrie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vos Industrie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vos Industrie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vos Industrie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vos Industrie BVBA
Products information Vos Industrie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02248046875
Ondernemingsnummer: 8260589599
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Antennas; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Masts & pylons; Sports-grounds - Lighting; Flags & banners

Product categorie (product category): Gas - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vos Industrie BVBA
(Get full report from official database of BE for Vos Industrie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vos Industrie BVBA
Addition kinds of activities for Vos Industrie BVBA

1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
35319907. Mud jacks | Mud jacks
55990103. Hang glijders | Hang gliders
57190400. Venster meubilair | Window furnishings
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec

Werken bij Vos Industrie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vos Industrie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vos Industrie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vos Industrie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

Zoek naar antwoorden van Vos Industrie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vos Industrie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vos Industrie BVBA. Laat een reactie achter voor Vos Industrie BVBA. Vos Industrie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vos Industrie BVBA. Leave a respond for Vos Industrie BVBA. Vos Industrie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vos Industrie BVBA op de google maps. Adres en contacten Vos Industrie BVBA
Location of Vos Industrie BVBA on the google maps. Address and contacts of Vos Industrie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vos Industrie BVBA Vos Industrie BVBA: FA. PUBLI BERN | HERMAN DENEWETH | TOURNAY & CIE | Christiane Coiffure | HEYLEN - SCHEVELENBOS

Other related companies as Vos Industrie BVBA: FA. PUBLI BERN | HERMAN DENEWETH | TOURNAY & CIE | Christiane Coiffure | HEYLEN - SCHEVELENBOS

Vos Industrie BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vos Industrie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02248046875. Het bedrijf Vos Industrie BVBA bevindt zich op het adres: Tervantstraat 3; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 162,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas - Industrial. Lijst met producten zijn Antennas; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Masts & pylons; Sports-grounds - Lighting; Flags & banners.
De hoofdactiviteit van Vos Industrie BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vos Industrie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vos Industrie BVBA, openstaande posities, locatie van Vos Industrie BVBA op de kaart.

Vos Industrie BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vos Industrie BVBA, company assigned to the tax number BE02248046875. The company Vos Industrie BVBA is located at the address: Tervantstraat 3; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 162,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas - Industrial. List of products are Antennas; Soldering & welding - Equipment & Supplies; Masts & pylons; Sports-grounds - Lighting; Flags & banners.
The main activity of Vos Industrie BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vos Industrie BVBA is not available. You also can look at reviews of Vos Industrie BVBA, open positions, location of Vos Industrie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vos Industrie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vos Industrie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vos Industrie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vos Industrie BVBA, employees, financial statistics.