VERBOOMEN A

Contactgegevens VERBOOMEN A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBOOMEN A: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBOOMEN A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruulstraat 73; 3360; Bierbeek (Lovenjoel), België

Telefoon (phone): 0800 928 50; 016 46 04 42 (+32-0800 928 50; 016 46 04 42) 0800 928 50; 016 46 04 42 (+32-0800 928 50; 016 46 04 42)

Fax (fax): 016 46 04 79 (+32-016 46 04 79) 016 46 04 79 (+32-016 46 04 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBOOMEN A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBOOMEN A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBOOMEN A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBOOMEN A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBOOMEN A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBOOMEN A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBOOMEN A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBOOMEN A
Products information VERBOOMEN A

BTW identificatienummer (tax): BE04614227294
Ondernemingsnummer: 9658874511
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Fuel oils

Product categorie (product category): Gas - Household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBOOMEN A
(Get full report from official database of BE for VERBOOMEN A)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBOOMEN A
Addition kinds of activities for VERBOOMEN A

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
62319902. Futures uitwisseling, contract | Futures exchanges, contract

Werken bij VERBOOMEN A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBOOMEN A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBOOMEN A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBOOMEN A. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

Zoek naar antwoorden van VERBOOMEN A in sociale netwerken
Look for responds of VERBOOMEN A in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBOOMEN A. Laat een reactie achter voor VERBOOMEN A. VERBOOMEN A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBOOMEN A. Leave a respond for VERBOOMEN A. VERBOOMEN A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBOOMEN A op de google maps. Adres en contacten VERBOOMEN A
Location of VERBOOMEN A on the google maps. Address and contacts of VERBOOMEN A

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBOOMEN A VERBOOMEN A: WATS A | Consulta Sanagens | PUBLI "K" | Krya | OLIVER KAT SPRL

Other related companies as VERBOOMEN A: WATS A | Consulta Sanagens | PUBLI "K" | Krya | OLIVER KAT SPRL

VERBOOMEN A is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBOOMEN A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04614227294. Het bedrijf VERBOOMEN A bevindt zich op het adres: Bruulstraat 73; 3360; Bierbeek (Lovenjoel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas - Household. Lijst met producten zijn Fuel oils.
De hoofdactiviteit van VERBOOMEN A is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBOOMEN A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBOOMEN A, openstaande posities, locatie van VERBOOMEN A op de kaart.

VERBOOMEN A is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBOOMEN A, company assigned to the tax number BE04614227294. The company VERBOOMEN A is located at the address: Bruulstraat 73; 3360; Bierbeek (Lovenjoel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 294,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas - Household. List of products are Fuel oils.
The main activity of VERBOOMEN A is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBOOMEN A is not available. You also can look at reviews of VERBOOMEN A, open positions, location of VERBOOMEN A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBOOMEN A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBOOMEN A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBOOMEN A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBOOMEN A, employees, financial statistics.