Minnen-Debie

Contactgegevens Minnen-Debie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Minnen-Debie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Minnen-Debie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dwarsstraat 3; 2470; Retie, België

Telefoon (phone): 014 37 98 81 (+32-014 37 98 81) 014 37 98 81 (+32-014 37 98 81)

Fax (fax): +32 (51) 681-80-12 +32 (51) 681-80-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Minnen-Debie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Minnen-Debie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Minnen-Debie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Minnen-Debie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Minnen-Debie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Minnen-Debie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Minnen-Debie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Minnen-Debie
Products information Minnen-Debie

BTW identificatienummer (tax): BE08429229736
Ondernemingsnummer: 9520996093
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 847,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Minnen-Debie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas - Household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Minnen-Debie
(Get full report from official database of BE for Minnen-Debie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Minnen-Debie
Addition kinds of activities for Minnen-Debie

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
33120502. Bars en staafvormen, staal, warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, hot-rolled
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
50120208. Vrachtwagens, commercieel | Trucks, commercial
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij Minnen-Debie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Minnen-Debie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Minnen-Debie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Minnen-Debie. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Minnen-Debie in sociale netwerken
Look for responds of Minnen-Debie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Minnen-Debie. Laat een reactie achter voor Minnen-Debie. Minnen-Debie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Minnen-Debie. Leave a respond for Minnen-Debie. Minnen-Debie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Minnen-Debie op de google maps. Adres en contacten Minnen-Debie
Location of Minnen-Debie on the google maps. Address and contacts of Minnen-Debie

Andere gerelateerde bedrijven als come Minnen-Debie Minnen-Debie: Giovannuci P | DENIS R. | CLICTEUR PAUL | WIM REMORQUES | YVES BISINELLA

Other related companies as Minnen-Debie: Giovannuci P | DENIS R. | CLICTEUR PAUL | WIM REMORQUES | YVES BISINELLA

Minnen-Debie is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Minnen-Debie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08429229736. Het bedrijf Minnen-Debie bevindt zich op het adres: Dwarsstraat 3; 2470; Retie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 847,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gas - Household. Producten gemaakt in Minnen-Debie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Minnen-Debie is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Minnen-Debie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Minnen-Debie, openstaande posities, locatie van Minnen-Debie op de kaart.

Minnen-Debie is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Minnen-Debie, company assigned to the tax number BE08429229736. The company Minnen-Debie is located at the address: Dwarsstraat 3; 2470; Retie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 847,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gas - Household. Products created in Minnen-Debie were not found.
The main activity of Minnen-Debie is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Minnen-Debie is not available. You also can look at reviews of Minnen-Debie, open positions, location of Minnen-Debie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Minnen-Debie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Minnen-Debie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Minnen-Debie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Minnen-Debie, employees, financial statistics.