Lambrecht M

Contactgegevens Lambrecht M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lambrecht M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lambrecht M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kattesasstraat 5; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 23 35 38 (+32-058 23 35 38) 058 23 35 38 (+32-058 23 35 38)

Fax (fax): +32 (81) 852-63-36 +32 (81) 852-63-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lambrecht M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lambrecht M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lambrecht M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lambrecht M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lambrecht M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lambrecht M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lambrecht M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lambrecht M
Products information Lambrecht M

BTW identificatienummer (tax): BE02919860839
Ondernemingsnummer: 1441925048
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Gas - Industrial

Product categorie (product category): Gas - Household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lambrecht M
(Get full report from official database of BE for Lambrecht M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lambrecht M
Addition kinds of activities for Lambrecht M

354401. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
35230108. Graankopers | Grain stackers
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij Lambrecht M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lambrecht M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lambrecht M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lambrecht M. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van Lambrecht M in sociale netwerken
Look for responds of Lambrecht M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lambrecht M. Laat een reactie achter voor Lambrecht M. Lambrecht M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lambrecht M. Leave a respond for Lambrecht M. Lambrecht M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lambrecht M op de google maps. Adres en contacten Lambrecht M
Location of Lambrecht M on the google maps. Address and contacts of Lambrecht M

Andere gerelateerde bedrijven als come Lambrecht M Lambrecht M: Speak Easy | Van Eldere Jan | Houyet Myriam | ATOFINA SA | AGN?S NGOLAM MALONGUE

Other related companies as Lambrecht M: Speak Easy | Van Eldere Jan | Houyet Myriam | ATOFINA SA | AGN?S NGOLAM MALONGUE

Lambrecht M is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lambrecht M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02919860839. Het bedrijf Lambrecht M bevindt zich op het adres: Kattesasstraat 5; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas - Household. Lijst met producten zijn Gas - Industrial.
De hoofdactiviteit van Lambrecht M is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lambrecht M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lambrecht M, openstaande posities, locatie van Lambrecht M op de kaart.

Lambrecht M is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lambrecht M, company assigned to the tax number BE02919860839. The company Lambrecht M is located at the address: Kattesasstraat 5; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas - Household. List of products are Gas - Industrial.
The main activity of Lambrecht M is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lambrecht M is not available. You also can look at reviews of Lambrecht M, open positions, location of Lambrecht M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lambrecht M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lambrecht M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lambrecht M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lambrecht M, employees, financial statistics.