Vansimaeys F

Contactgegevens Vansimaeys F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vansimaeys F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vansimaeys F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Fayt 4; 5020; Namur (Temploux), België

Telefoon (phone): 081 56 78 27 (+32-081 56 78 27) 081 56 78 27 (+32-081 56 78 27)

Fax (fax): +32 (14) 786-60-94 +32 (14) 786-60-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vansimaeys F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vansimaeys F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vansimaeys F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vansimaeys F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vansimaeys F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vansimaeys F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vansimaeys F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vansimaeys F
Products information Vansimaeys F

BTW identificatienummer (tax): BE08669006347
Ondernemingsnummer: 4699371337
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Landscape architects

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vansimaeys F
(Get full report from official database of BE for Vansimaeys F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vansimaeys F
Addition kinds of activities for Vansimaeys F

874803. Communicatieadvies | Communications consulting
08310000. Bosproducten | Forest products
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws

Werken bij Vansimaeys F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vansimaeys F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vansimaeys F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vansimaeys F. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van Vansimaeys F in sociale netwerken
Look for responds of Vansimaeys F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vansimaeys F. Laat een reactie achter voor Vansimaeys F. Vansimaeys F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vansimaeys F. Leave a respond for Vansimaeys F. Vansimaeys F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vansimaeys F op de google maps. Adres en contacten Vansimaeys F
Location of Vansimaeys F on the google maps. Address and contacts of Vansimaeys F

Andere gerelateerde bedrijven als come Vansimaeys F Vansimaeys F: Piquard A | UNIC | JOHAN VERHAEGHE/J. VERHAEGHE | Van Kerckhove G | Centr de Lecture Publique

Other related companies as Vansimaeys F: Piquard A | UNIC | JOHAN VERHAEGHE/J. VERHAEGHE | Van Kerckhove G | Centr de Lecture Publique

Vansimaeys F is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vansimaeys F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08669006347. Het bedrijf Vansimaeys F bevindt zich op het adres: Rue du Fayt 4; 5020; Namur (Temploux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Landscape architects.
De hoofdactiviteit van Vansimaeys F is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vansimaeys F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vansimaeys F, openstaande posities, locatie van Vansimaeys F op de kaart.

Vansimaeys F is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vansimaeys F, company assigned to the tax number BE08669006347. The company Vansimaeys F is located at the address: Rue du Fayt 4; 5020; Namur (Temploux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Landscape architects.
The main activity of Vansimaeys F is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vansimaeys F is not available. You also can look at reviews of Vansimaeys F, open positions, location of Vansimaeys F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vansimaeys F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vansimaeys F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vansimaeys F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vansimaeys F, employees, financial statistics.