Van Beneden P

Contactgegevens Van Beneden P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Beneden P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Beneden P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Albert I 17; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 41 52 92; 0475 23 31 23 (+32-010 41 52 92; 0475 23 31 23) 010 41 52 92; 0475 23 31 23 (+32-010 41 52 92; 0475 23 31 23)

Fax (fax): 010 41 52 92 (+32-010 41 52 92) 010 41 52 92 (+32-010 41 52 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Beneden P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Beneden P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Beneden P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Beneden P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Beneden P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Beneden P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Beneden P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Beneden P
Products information Van Beneden P

BTW identificatienummer (tax): BE09224914550
Ondernemingsnummer: 6283599853
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Tree work - Lopping & felling; Ponds - Laying-out & Access.; Landscape architects

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Beneden P
(Get full report from official database of BE for Van Beneden P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Beneden P
Addition kinds of activities for Van Beneden P

20649914. Marshmallows | Marshmallows
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
23920304. Kussensloop: gemaakt van aangekochte materialen | Pillowcases: made from purchased materials
24910100. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
26210000. Papieren molens | Paper mills
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
73899924. Gassysteem conversie | Gas system conversion

Werken bij Van Beneden P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Beneden P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Beneden P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Beneden P. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

Zoek naar antwoorden van Van Beneden P in sociale netwerken
Look for responds of Van Beneden P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Beneden P. Laat een reactie achter voor Van Beneden P. Van Beneden P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Beneden P. Leave a respond for Van Beneden P. Van Beneden P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Beneden P op de google maps. Adres en contacten Van Beneden P
Location of Van Beneden P on the google maps. Address and contacts of Van Beneden P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Beneden P Van Beneden P: Delrue S | D.D.-PRO | COIFFURE ANNIE | KRIBBE ELFENBANKJE | Depauw G

Other related companies as Van Beneden P: Delrue S | D.D.-PRO | COIFFURE ANNIE | KRIBBE ELFENBANKJE | Depauw G

Van Beneden P is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Beneden P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09224914550. Het bedrijf Van Beneden P bevindt zich op het adres: Place Albert I 17; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Tree work - Lopping & felling; Ponds - Laying-out & Access.; Landscape architects.
De hoofdactiviteit van Van Beneden P is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Beneden P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Beneden P, openstaande posities, locatie van Van Beneden P op de kaart.

Van Beneden P is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Beneden P, company assigned to the tax number BE09224914550. The company Van Beneden P is located at the address: Place Albert I 17; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Tree work - Lopping & felling; Ponds - Laying-out & Access.; Landscape architects.
The main activity of Van Beneden P is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Beneden P is not available. You also can look at reviews of Van Beneden P, open positions, location of Van Beneden P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Beneden P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Beneden P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Beneden P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Beneden P, employees, financial statistics.