TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK
Private companiesNondepository Credit Institutions • TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK

Contactgegevens TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelstraat 35; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 775 19 66; 0477 61 43 39 (+32-03 775 19 66; 0477 61 43 39) 03 775 19 66; 0477 61 43 39 (+32-03 775 19 66; 0477 61 43 39)

Fax (fax): 03 775 19 66 (+32-03 775 19 66) 03 775 19 66 (+32-03 775 19 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK
Products information TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK

BTW identificatienummer (tax): BE08814300537
Ondernemingsnummer: 3272521972
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Landscape architects

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK
(Get full report from official database of BE for TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK
Addition kinds of activities for TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
51991002. Posters | Posters

Werken bij TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

Zoek naar antwoorden van TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK in sociale netwerken
Look for responds of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. Laat een reactie achter voor TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. Leave a respond for TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK. TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK op de google maps. Adres en contacten TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK
Location of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK on the google maps. Address and contacts of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK: NATHALIE REGGERS | PRESS SHOP | Bureau-Impec | MARIE-LIES | ALL-ROUND

Other related companies as TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK: NATHALIE REGGERS | PRESS SHOP | Bureau-Impec | MARIE-LIES | ALL-ROUND

TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08814300537. Het bedrijf TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK bevindt zich op het adres: Krekelstraat 35; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 666,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Landscape architects.
De hoofdactiviteit van TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, openstaande posities, locatie van TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK op de kaart.

TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, company assigned to the tax number BE08814300537. The company TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK is located at the address: Krekelstraat 35; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 666,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Landscape architects.
The main activity of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK is not available. You also can look at reviews of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, open positions, location of TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINWERKEN POLFLIET-BRYSSINCK, employees, financial statistics.