Techno-Jardin SA

Contactgegevens Techno-Jardin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Techno-Jardin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Techno-Jardin SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lavalle 82; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 071 21 42 25; 071 22 10 62 (+32-071 21 42 25; 071 22 10 62) 071 21 42 25; 071 22 10 62 (+32-071 21 42 25; 071 22 10 62)

Fax (fax): 071 21 42 25 (+32-071 21 42 25) 071 21 42 25 (+32-071 21 42 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Techno-Jardin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Techno-Jardin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Techno-Jardin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Techno-Jardin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Techno-Jardin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Techno-Jardin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Techno-Jardin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Techno-Jardin SA
Products information Techno-Jardin SA

BTW identificatienummer (tax): BE01505920410
Ondernemingsnummer: 7977691650
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Garden centres

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Techno-Jardin SA
(Get full report from official database of BE for Techno-Jardin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Techno-Jardin SA
Addition kinds of activities for Techno-Jardin SA

13890103. Uitgraving slush pits en kelders | Excavating slush pits and cellars
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
28999933. Oliebehandelingsverbindingen | Oil treating compounds
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij Techno-Jardin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Techno-Jardin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Techno-Jardin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Techno-Jardin SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Techno-Jardin SA in sociale netwerken
Look for responds of Techno-Jardin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Techno-Jardin SA. Laat een reactie achter voor Techno-Jardin SA. Techno-Jardin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Techno-Jardin SA. Leave a respond for Techno-Jardin SA. Techno-Jardin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Techno-Jardin SA op de google maps. Adres en contacten Techno-Jardin SA
Location of Techno-Jardin SA on the google maps. Address and contacts of Techno-Jardin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Techno-Jardin SA Techno-Jardin SA: FLDRUKKERIJ BINST BVBA | Hockey Club Huy | CAMIEL VAN DE STAEY | J.P. MIGEAL | NORBERT VERBEKE

Other related companies as Techno-Jardin SA: FLDRUKKERIJ BINST BVBA | Hockey Club Huy | CAMIEL VAN DE STAEY | J.P. MIGEAL | NORBERT VERBEKE

Techno-Jardin SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Techno-Jardin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01505920410. Het bedrijf Techno-Jardin SA bevindt zich op het adres: Rue Lavalle 82; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Garden centres.
De hoofdactiviteit van Techno-Jardin SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Techno-Jardin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Techno-Jardin SA, openstaande posities, locatie van Techno-Jardin SA op de kaart.

Techno-Jardin SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Techno-Jardin SA, company assigned to the tax number BE01505920410. The company Techno-Jardin SA is located at the address: Rue Lavalle 82; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Garden centres.
The main activity of Techno-Jardin SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Techno-Jardin SA is not available. You also can look at reviews of Techno-Jardin SA, open positions, location of Techno-Jardin SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Techno-Jardin SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Techno-Jardin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Techno-Jardin SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Techno-Jardin SA, employees, financial statistics.