IPPA

Contactgegevens IPPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IPPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IPPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWHUISSTRAAT 23; 8531; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56717986 (+32-56717986) 56717986 (+32-56717986)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IPPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IPPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IPPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IPPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IPPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IPPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IPPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IPPA
Products information IPPA

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in IPPA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IPPA
(Get full report from official database of BE for IPPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IPPA
Addition kinds of activities for IPPA

17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
32910205. Tripoli | Tripoli
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
86110103. Verkopersvereniging | Merchants' association
87420206. Training en ontwikkeling consultant | Training and development consultant

Werken bij IPPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IPPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IPPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IPPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • Administratief Bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van IPPA in sociale netwerken
Look for responds of IPPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IPPA. Laat een reactie achter voor IPPA. IPPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IPPA. Leave a respond for IPPA. IPPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IPPA op de google maps. Adres en contacten IPPA
Location of IPPA on the google maps. Address and contacts of IPPA

Andere gerelateerde bedrijven als come IPPA IPPA: Meeusen M H | ARNOLD-DEVRIENDT | Doultremont B.V.B.A. | ESPEEL CONSTRUCTIES | HAAST & ZOON

Other related companies as IPPA: Meeusen M H | ARNOLD-DEVRIENDT | Doultremont B.V.B.A. | ESPEEL CONSTRUCTIES | HAAST & ZOON

IPPA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IPPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf IPPA bevindt zich op het adres: BLAUWHUISSTRAAT 23; 8531; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in IPPA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IPPA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IPPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IPPA, openstaande posities, locatie van IPPA op de kaart.

IPPA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is IPPA, company assigned to the tax number BE05428314208. The company IPPA is located at the address: BLAUWHUISSTRAAT 23; 8531; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in IPPA were not found.
The main activity of IPPA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IPPA is not available. You also can look at reviews of IPPA, open positions, location of IPPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IPPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IPPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IPPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IPPA, employees, financial statistics.