Renard Y

Contactgegevens Renard Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Renard Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Renard Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ch?teau 18; 1470; Genappe (Bousval), België

Telefoon (phone): 067 79 00 22 (+32-067 79 00 22) 067 79 00 22 (+32-067 79 00 22)

Fax (fax): +32 (82) 779-82-51 +32 (82) 779-82-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Renard Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Renard Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Renard Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Renard Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Renard Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Renard Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Renard Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Renard Y
Products information Renard Y

BTW identificatienummer (tax): BE09422668457
Ondernemingsnummer: 7131744384
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Renard Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Renard Y
(Get full report from official database of BE for Renard Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Renard Y
Addition kinds of activities for Renard Y

07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
28190500. aluinen | Alums
28360301. antitoxins | Antitoxins
39910302. Borstels, huishoudelijk of industrieel | Brushes, household or industrial
50210108. Restaurant meubilair, nec | Restaurant furniture, nec
50740205. Open haarden, geprefabriceerde | Fireplaces, prefabricated
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp

Werken bij Renard Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Renard Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Renard Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Renard Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

Zoek naar antwoorden van Renard Y in sociale netwerken
Look for responds of Renard Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Renard Y. Laat een reactie achter voor Renard Y. Renard Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Renard Y. Leave a respond for Renard Y. Renard Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Renard Y op de google maps. Adres en contacten Renard Y
Location of Renard Y on the google maps. Address and contacts of Renard Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Renard Y Renard Y: Ter Steen | Arista | COIFFURE JOSIANE | BUREAU VAN LOOCK | Bourguignon S

Other related companies as Renard Y: Ter Steen | Arista | COIFFURE JOSIANE | BUREAU VAN LOOCK | Bourguignon S

Renard Y is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Renard Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09422668457. Het bedrijf Renard Y bevindt zich op het adres: Rue du Ch?teau 18; 1470; Genappe (Bousval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Renard Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Renard Y is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Renard Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Renard Y, openstaande posities, locatie van Renard Y op de kaart.

Renard Y is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Renard Y, company assigned to the tax number BE09422668457. The company Renard Y is located at the address: Rue du Ch?teau 18; 1470; Genappe (Bousval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Renard Y were not found.
The main activity of Renard Y is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Renard Y is not available. You also can look at reviews of Renard Y, open positions, location of Renard Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Renard Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Renard Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Renard Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Renard Y, employees, financial statistics.