PONCE Alain

Contactgegevens PONCE Alain: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PONCE Alain: address, phone, fax, email, website, opening hours

PONCE Alain

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Eglantines 12; 6860; Léglise, België

Telefoon (phone): 063 42 49 09 (+32-063 42 49 09) 063 42 49 09 (+32-063 42 49 09)

Fax (fax): +32 (11) 732-58-51 +32 (11) 732-58-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PONCE Alain: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PONCE Alain"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PONCE Alain"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PONCE Alain, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PONCE Alain. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PONCE Alain, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PONCE Alain. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PONCE Alain
Products information PONCE Alain

BTW identificatienummer (tax): BE01338378906
Ondernemingsnummer: 9759124755
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PONCE Alain zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PONCE Alain
(Get full report from official database of BE for PONCE Alain)

Aanvulling soorten activiteiten voor PONCE Alain
Addition kinds of activities for PONCE Alain

329799. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
32750103. Wallboard, gips | Wallboard, gypsum
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
39990400. Furs | Furs
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
79339900. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec

Werken bij PONCE Alain: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PONCE Alain: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PONCE Alain. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PONCE Alain. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

Zoek naar antwoorden van PONCE Alain in sociale netwerken
Look for responds of PONCE Alain in social networks

Lees alle opmerkingen voor PONCE Alain. Laat een reactie achter voor PONCE Alain. PONCE Alain bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PONCE Alain. Leave a respond for PONCE Alain. PONCE Alain on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PONCE Alain op de google maps. Adres en contacten PONCE Alain
Location of PONCE Alain on the google maps. Address and contacts of PONCE Alain

Andere gerelateerde bedrijven als come PONCE Alain PONCE Alain: FLPALETTEN DE BACKER NV | BLOEMENBOETIEK COSMA | TOTAL TRUCK CITY | KRISTIEN PEERSMAN | C.E.P.

Other related companies as PONCE Alain: FLPALETTEN DE BACKER NV | BLOEMENBOETIEK COSMA | TOTAL TRUCK CITY | KRISTIEN PEERSMAN | C.E.P.

PONCE Alain is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PONCE Alain, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01338378906. Het bedrijf PONCE Alain bevindt zich op het adres: Rue des Eglantines 12; 6860; Léglise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 287,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in PONCE Alain zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PONCE Alain is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PONCE Alain is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PONCE Alain, openstaande posities, locatie van PONCE Alain op de kaart.

PONCE Alain is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PONCE Alain, company assigned to the tax number BE01338378906. The company PONCE Alain is located at the address: Rue des Eglantines 12; 6860; Léglise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 287,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in PONCE Alain were not found.
The main activity of PONCE Alain is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PONCE Alain is not available. You also can look at reviews of PONCE Alain, open positions, location of PONCE Alain on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PONCE Alain, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PONCE Alain, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PONCE Alain, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PONCE Alain, employees, financial statistics.