PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV

Contactgegevens PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nekke 4; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 81 32 (+32-09 372 81 32) 09 372 81 32 (+32-09 372 81 32)

Fax (fax): 09 372 07 20 (+32-09 372 07 20) 09 372 07 20 (+32-09 372 07 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV
Products information PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07371795654
Ondernemingsnummer: 7485778808
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Nurserymen

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV
(Get full report from official database of BE for PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV
Addition kinds of activities for PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV

559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
14999913. Pozzolana mijnbouw | Pozzolana mining
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
22690101. Flock printen van smalle stoffen | Flock printing of narrow fabrics
33399907. Colombiaanse raffinage (primaire) | Columbian refining (primary)
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
95320101. Communautaire planning en ontwikkelingsagentschap, overheid | Community planning and development agency, government

Werken bij PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV in sociale netwerken
Look for responds of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. Laat een reactie achter voor PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. Leave a respond for PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV. PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV op de google maps. Adres en contacten PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV
Location of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV on the google maps. Address and contacts of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV: JET | DRUKKERIJ LE MONITEUR | Tron A | MANU KEUSTERMANS | ATELEC-VANDRESSE

Other related companies as PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV: JET | DRUKKERIJ LE MONITEUR | Tron A | MANU KEUSTERMANS | ATELEC-VANDRESSE

PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371795654. Het bedrijf PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV bevindt zich op het adres: Nekke 4; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Nurserymen.
De hoofdactiviteit van PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, openstaande posities, locatie van PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV op de kaart.

PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, company assigned to the tax number BE07371795654. The company PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV is located at the address: Nekke 4; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Nurserymen.
The main activity of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV is not available. You also can look at reviews of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, open positions, location of PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATTYN JOHAN-DE WALSCHE NV, employees, financial statistics.