MESSIAEN XAVIER (Ets)

Particuliere bedrijvencommunicatie • MESSIAEN XAVIER (Ets)
Private companiesCommunications • MESSIAEN XAVIER (Ets)

Contactgegevens MESSIAEN XAVIER (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MESSIAEN XAVIER (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

MESSIAEN XAVIER (Ets)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pont de Maulde 38; 7620; Brunehaut (Bléharies), België

Telefoon (phone): +32 (60) 425-49-41 +32 (60) 425-49-41

Fax (fax): +32 (87) 176-57-45 +32 (87) 176-57-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MESSIAEN XAVIER (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MESSIAEN XAVIER (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MESSIAEN XAVIER (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MESSIAEN XAVIER (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MESSIAEN XAVIER (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MESSIAEN XAVIER (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MESSIAEN XAVIER (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MESSIAEN XAVIER (Ets)
Products information MESSIAEN XAVIER (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE07050170898
Ondernemingsnummer: 3056365966
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MESSIAEN XAVIER (Ets) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MESSIAEN XAVIER (Ets)
(Get full report from official database of BE for MESSIAEN XAVIER (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor MESSIAEN XAVIER (Ets)
Addition kinds of activities for MESSIAEN XAVIER (Ets)

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
22110903. Gaas | Gauze
50149900. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
76220103. Openbare adres systeem reparatie | Public address system repair

Werken bij MESSIAEN XAVIER (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MESSIAEN XAVIER (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MESSIAEN XAVIER (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MESSIAEN XAVIER (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van MESSIAEN XAVIER (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of MESSIAEN XAVIER (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MESSIAEN XAVIER (Ets). Laat een reactie achter voor MESSIAEN XAVIER (Ets). MESSIAEN XAVIER (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MESSIAEN XAVIER (Ets). Leave a respond for MESSIAEN XAVIER (Ets). MESSIAEN XAVIER (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MESSIAEN XAVIER (Ets) op de google maps. Adres en contacten MESSIAEN XAVIER (Ets)
Location of MESSIAEN XAVIER (Ets) on the google maps. Address and contacts of MESSIAEN XAVIER (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come MESSIAEN XAVIER (Ets) MESSIAEN XAVIER (Ets): PHILIPPE CREPIN | Claus International | Esteti-Chien | Escarmelle A et J | P. SIENAERT

Other related companies as MESSIAEN XAVIER (Ets): PHILIPPE CREPIN | Claus International | Esteti-Chien | Escarmelle A et J | P. SIENAERT

MESSIAEN XAVIER (Ets) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MESSIAEN XAVIER (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07050170898. Het bedrijf MESSIAEN XAVIER (Ets) bevindt zich op het adres: Rue du Pont de Maulde 38; 7620; Brunehaut (Bléharies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in MESSIAEN XAVIER (Ets) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MESSIAEN XAVIER (Ets) is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MESSIAEN XAVIER (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MESSIAEN XAVIER (Ets), openstaande posities, locatie van MESSIAEN XAVIER (Ets) op de kaart.

MESSIAEN XAVIER (Ets) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MESSIAEN XAVIER (Ets), company assigned to the tax number BE07050170898. The company MESSIAEN XAVIER (Ets) is located at the address: Rue du Pont de Maulde 38; 7620; Brunehaut (Bléharies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in MESSIAEN XAVIER (Ets) were not found.
The main activity of MESSIAEN XAVIER (Ets) is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MESSIAEN XAVIER (Ets) is not available. You also can look at reviews of MESSIAEN XAVIER (Ets), open positions, location of MESSIAEN XAVIER (Ets) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MESSIAEN XAVIER (Ets), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MESSIAEN XAVIER (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MESSIAEN XAVIER (Ets), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MESSIAEN XAVIER (Ets), employees, financial statistics.