Mannaerts-Peeters

Contactgegevens Mannaerts-Peeters: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mannaerts-Peeters: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mannaerts-Peeters

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bremstraat 35; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 82 40 27 (+32-011 82 40 27) 011 82 40 27 (+32-011 82 40 27)

Fax (fax): +32 (68) 681-10-49 +32 (68) 681-10-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mannaerts-Peeters: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mannaerts-Peeters"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mannaerts-Peeters"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mannaerts-Peeters, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mannaerts-Peeters. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mannaerts-Peeters, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mannaerts-Peeters. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mannaerts-Peeters
Products information Mannaerts-Peeters

BTW identificatienummer (tax): BE05832611083
Ondernemingsnummer: 8684387207
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Mannaerts-Peeters zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mannaerts-Peeters
(Get full report from official database of BE for Mannaerts-Peeters)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mannaerts-Peeters
Addition kinds of activities for Mannaerts-Peeters

596101. Eten, postorder | Food, mail order
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
28360200. extracten | Extracts
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij Mannaerts-Peeters: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mannaerts-Peeters: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mannaerts-Peeters. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mannaerts-Peeters. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Kamermeisje voor hotel in Elewijt (deeltijds + tijdelijk) (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken dringend kamermeisje voor poetsen werkuren: 6 - 14 u Periode: 5 november tot en met 9 november 2018

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van Mannaerts-Peeters in sociale netwerken
Look for responds of Mannaerts-Peeters in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mannaerts-Peeters. Laat een reactie achter voor Mannaerts-Peeters. Mannaerts-Peeters bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mannaerts-Peeters. Leave a respond for Mannaerts-Peeters. Mannaerts-Peeters on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mannaerts-Peeters op de google maps. Adres en contacten Mannaerts-Peeters
Location of Mannaerts-Peeters on the google maps. Address and contacts of Mannaerts-Peeters

Andere gerelateerde bedrijven als come Mannaerts-Peeters Mannaerts-Peeters: CATHERINE MARCHAL | DELTOUR DEMUZERE | RODE KRUIS KORTEMARK | Sportpaleis | Vermeire n.v.

Other related companies as Mannaerts-Peeters: CATHERINE MARCHAL | DELTOUR DEMUZERE | RODE KRUIS KORTEMARK | Sportpaleis | Vermeire n.v.

Mannaerts-Peeters is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mannaerts-Peeters, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05832611083. Het bedrijf Mannaerts-Peeters bevindt zich op het adres: Bremstraat 35; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Mannaerts-Peeters zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mannaerts-Peeters is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mannaerts-Peeters is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mannaerts-Peeters, openstaande posities, locatie van Mannaerts-Peeters op de kaart.

Mannaerts-Peeters is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mannaerts-Peeters, company assigned to the tax number BE05832611083. The company Mannaerts-Peeters is located at the address: Bremstraat 35; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Mannaerts-Peeters were not found.
The main activity of Mannaerts-Peeters is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mannaerts-Peeters is not available. You also can look at reviews of Mannaerts-Peeters, open positions, location of Mannaerts-Peeters on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mannaerts-Peeters, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mannaerts-Peeters, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mannaerts-Peeters, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mannaerts-Peeters, employees, financial statistics.