RODE KRUIS KORTEMARK

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • RODE KRUIS KORTEMARK

Contactgegevens RODE KRUIS KORTEMARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS KORTEMARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS KORTEMARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOTEMEERSLAAN 4; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51569268 (+32-51569268) 51569268 (+32-51569268)

Fax (fax): +32 (58) 477-87-84 +32 (58) 477-87-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS KORTEMARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS KORTEMARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS KORTEMARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS KORTEMARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS KORTEMARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS KORTEMARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS KORTEMARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS KORTEMARK
Products information RODE KRUIS KORTEMARK

BTW identificatienummer (tax): BE01674285888
Ondernemingsnummer: 1849792480
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS KORTEMARK
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS KORTEMARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS KORTEMARK
Addition kinds of activities for RODE KRUIS KORTEMARK

654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
17310101. Warmtekrachtkoppeling specialisatie | Cogeneration specialization
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms

Werken bij RODE KRUIS KORTEMARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS KORTEMARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS KORTEMARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS KORTEMARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS KORTEMARK in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS KORTEMARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS KORTEMARK. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS KORTEMARK. RODE KRUIS KORTEMARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS KORTEMARK. Leave a respond for RODE KRUIS KORTEMARK. RODE KRUIS KORTEMARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS KORTEMARK op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS KORTEMARK
Location of RODE KRUIS KORTEMARK on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS KORTEMARK

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS KORTEMARK RODE KRUIS KORTEMARK: LIBERT BAELE | WILFRIED COPPENS | JAN ASSELMAN | SYNDICAT D?INITIATIVE | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as RODE KRUIS KORTEMARK: LIBERT BAELE | WILFRIED COPPENS | JAN ASSELMAN | SYNDICAT D?INITIATIVE | VRIJE LAGERE SCHOOL

RODE KRUIS KORTEMARK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS KORTEMARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01674285888. Het bedrijf RODE KRUIS KORTEMARK bevindt zich op het adres: MOTEMEERSLAAN 4; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS KORTEMARK is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS KORTEMARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS KORTEMARK, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS KORTEMARK op de kaart.

RODE KRUIS KORTEMARK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS KORTEMARK, company assigned to the tax number BE01674285888. The company RODE KRUIS KORTEMARK is located at the address: MOTEMEERSLAAN 4; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS KORTEMARK is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS KORTEMARK is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS KORTEMARK, open positions, location of RODE KRUIS KORTEMARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS KORTEMARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS KORTEMARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS KORTEMARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS KORTEMARK, employees, financial statistics.