Joly Jardins

Contactgegevens Joly Jardins: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joly Jardins: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joly Jardins

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Wangenies 103; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 0477 20 52 89 (+32-0477 20 52 89) 0477 20 52 89 (+32-0477 20 52 89)

Fax (fax): +32 (81) 484-65-36 +32 (81) 484-65-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joly Jardins: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joly Jardins"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joly Jardins"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joly Jardins, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joly Jardins. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joly Jardins, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joly Jardins. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joly Jardins
Products information Joly Jardins

BTW identificatienummer (tax): BE09920623779
Ondernemingsnummer: 8417419433
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Joly Jardins zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joly Jardins
(Get full report from official database of BE for Joly Jardins)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joly Jardins
Addition kinds of activities for Joly Jardins

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
17710200. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
28990300. Gelatine | Gelatin
31110202. Zoolleer | Sole leather
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
34890105. Geweren, onbetrouwbaar | Rifles, recoiless
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij Joly Jardins: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joly Jardins: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joly Jardins. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joly Jardins. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

Zoek naar antwoorden van Joly Jardins in sociale netwerken
Look for responds of Joly Jardins in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joly Jardins. Laat een reactie achter voor Joly Jardins. Joly Jardins bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joly Jardins. Leave a respond for Joly Jardins. Joly Jardins on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joly Jardins op de google maps. Adres en contacten Joly Jardins
Location of Joly Jardins on the google maps. Address and contacts of Joly Jardins

Andere gerelateerde bedrijven als come Joly Jardins Joly Jardins: CARON ARDOISIER | Diamare Belgium BVBA | Hirondelle (L') | LADBROKE | AB Music sa

Other related companies as Joly Jardins: CARON ARDOISIER | Diamare Belgium BVBA | Hirondelle (L') | LADBROKE | AB Music sa

Joly Jardins is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joly Jardins, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09920623779. Het bedrijf Joly Jardins bevindt zich op het adres: Rue de Wangenies 103; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Joly Jardins zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Joly Jardins is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joly Jardins is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joly Jardins, openstaande posities, locatie van Joly Jardins op de kaart.

Joly Jardins is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joly Jardins, company assigned to the tax number BE09920623779. The company Joly Jardins is located at the address: Rue de Wangenies 103; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Joly Jardins were not found.
The main activity of Joly Jardins is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Joly Jardins is not available. You also can look at reviews of Joly Jardins, open positions, location of Joly Jardins on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joly Jardins, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joly Jardins, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joly Jardins, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joly Jardins, employees, financial statistics.