J.V.D.

Contactgegevens J.V.D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.V.D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.V.D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Brandstraat 1; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 77 90 09 (+32-056 77 90 09) 056 77 90 09 (+32-056 77 90 09)

Fax (fax): +32 (64) 641-19-74 +32 (64) 641-19-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.V.D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.V.D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.V.D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.V.D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.V.D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.V.D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.V.D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.V.D.
Products information J.V.D.

BTW identificatienummer (tax): BE08943939208
Ondernemingsnummer: 3428527832
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in J.V.D. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.V.D.
(Get full report from official database of BE for J.V.D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.V.D.
Addition kinds of activities for J.V.D.

799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
20330304. Vruchtensappen: vers | Fruit juices: fresh
23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
28650313. Difenylamines, gealkyleerd | Diphenylamines, alkylated
51390000. Schoeisel | Footwear
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
86999910. Reisclub | Travel club
93110202. Controllers 'kantoor, overheid | Controllers' office, government

Werken bij J.V.D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.V.D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.V.D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.V.D.. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

Zoek naar antwoorden van J.V.D. in sociale netwerken
Look for responds of J.V.D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.V.D.. Laat een reactie achter voor J.V.D.. J.V.D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.V.D.. Leave a respond for J.V.D.. J.V.D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.V.D. op de google maps. Adres en contacten J.V.D.
Location of J.V.D. on the google maps. Address and contacts of J.V.D.

Andere gerelateerde bedrijven als come J.V.D. J.V.D.: Haeck S | Wargnie | DUBOIS & CIE | SCHWAN - STABILO BELGIUM | EUROSYS-ARTWARE

Other related companies as J.V.D.: Haeck S | Wargnie | DUBOIS & CIE | SCHWAN - STABILO BELGIUM | EUROSYS-ARTWARE

J.V.D. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.V.D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943939208. Het bedrijf J.V.D. bevindt zich op het adres: Kleine Brandstraat 1; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in J.V.D. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.V.D. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.V.D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.V.D., openstaande posities, locatie van J.V.D. op de kaart.

J.V.D. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.V.D., company assigned to the tax number BE08943939208. The company J.V.D. is located at the address: Kleine Brandstraat 1; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in J.V.D. were not found.
The main activity of J.V.D. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J.V.D. is not available. You also can look at reviews of J.V.D., open positions, location of J.V.D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.V.D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.V.D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.V.D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.V.D., employees, financial statistics.