Intertuin de Roder

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Intertuin de Roder
Private companiesReal Estate • Intertuin de Roder

Contactgegevens Intertuin de Roder: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intertuin de Roder: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intertuin de Roder

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mellestraat 9; 9270; Laarne, België

Telefoon (phone): 09 230 05 31 (+32-09 230 05 31) 09 230 05 31 (+32-09 230 05 31)

Fax (fax): 09 230 05 31 (+32-09 230 05 31) 09 230 05 31 (+32-09 230 05 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intertuin de Roder: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intertuin de Roder"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intertuin de Roder"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intertuin de Roder, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intertuin de Roder. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intertuin de Roder, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intertuin de Roder. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intertuin de Roder
Products information Intertuin de Roder

BTW identificatienummer (tax): BE04815002441
Ondernemingsnummer: 3569976806
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Contractors - Landscape; Fences; Tree work - Lopping & felling

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intertuin de Roder
(Get full report from official database of BE for Intertuin de Roder)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intertuin de Roder
Addition kinds of activities for Intertuin de Roder

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment

Werken bij Intertuin de Roder: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intertuin de Roder: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intertuin de Roder. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intertuin de Roder. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde metser die het team kunnen versterken. Je kan zelfstandig werken Je kan verschillende verbanden metsen Je hebt ervaring in de nieuwbouw en renovatie

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Intertuin de Roder in sociale netwerken
Look for responds of Intertuin de Roder in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intertuin de Roder. Laat een reactie achter voor Intertuin de Roder. Intertuin de Roder bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intertuin de Roder. Leave a respond for Intertuin de Roder. Intertuin de Roder on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intertuin de Roder op de google maps. Adres en contacten Intertuin de Roder
Location of Intertuin de Roder on the google maps. Address and contacts of Intertuin de Roder

Andere gerelateerde bedrijven als come Intertuin de Roder Intertuin de Roder: RONNY CAMPHIJN | JOS VAN GINDERACHTER | GLOBAL SYSTEMS EUROPE | Demaerschalk René NV | FA. MARCHAND P.

Other related companies as Intertuin de Roder: RONNY CAMPHIJN | JOS VAN GINDERACHTER | GLOBAL SYSTEMS EUROPE | Demaerschalk René NV | FA. MARCHAND P.

Intertuin de Roder is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Intertuin de Roder, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04815002441. Het bedrijf Intertuin de Roder bevindt zich op het adres: Mellestraat 9; 9270; Laarne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Contractors - Landscape; Fences; Tree work - Lopping & felling.
De hoofdactiviteit van Intertuin de Roder is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intertuin de Roder is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intertuin de Roder, openstaande posities, locatie van Intertuin de Roder op de kaart.

Intertuin de Roder is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Intertuin de Roder, company assigned to the tax number BE04815002441. The company Intertuin de Roder is located at the address: Mellestraat 9; 9270; Laarne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Contractors - Landscape; Fences; Tree work - Lopping & felling.
The main activity of Intertuin de Roder is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Intertuin de Roder is not available. You also can look at reviews of Intertuin de Roder, open positions, location of Intertuin de Roder on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intertuin de Roder, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intertuin de Roder, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intertuin de Roder, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intertuin de Roder, employees, financial statistics.