Fourdin J J & Fils SA

Contactgegevens Fourdin J J & Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fourdin J J & Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fourdin J J & Fils SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Maréchal 2; 7904; Leuze-en-Hainaut (Pipaix), België

Telefoon (phone): 069 66 43 77 (+32-069 66 43 77) 069 66 43 77 (+32-069 66 43 77)

Fax (fax): +32 (9) 476-70-39 +32 (9) 476-70-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fourdin J J & Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fourdin J J & Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fourdin J J & Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fourdin J J & Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fourdin J J & Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fourdin J J & Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fourdin J J & Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fourdin J J & Fils SA
Products information Fourdin J J & Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE07396514892
Ondernemingsnummer: 3091796875
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Fourdin J J & Fils SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fourdin J J & Fils SA
(Get full report from official database of BE for Fourdin J J & Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fourdin J J & Fils SA
Addition kinds of activities for Fourdin J J & Fils SA

343302. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
20449908. Gemalen rijst | Milled rice
35560100. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service

Werken bij Fourdin J J & Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fourdin J J & Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fourdin J J & Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fourdin J J & Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

Zoek naar antwoorden van Fourdin J J & Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of Fourdin J J & Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fourdin J J & Fils SA. Laat een reactie achter voor Fourdin J J & Fils SA. Fourdin J J & Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fourdin J J & Fils SA. Leave a respond for Fourdin J J & Fils SA. Fourdin J J & Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fourdin J J & Fils SA op de google maps. Adres en contacten Fourdin J J & Fils SA
Location of Fourdin J J & Fils SA on the google maps. Address and contacts of Fourdin J J & Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fourdin J J & Fils SA Fourdin J J & Fils SA: ARLETTE DELFORGE | VANRUSSELT R. nv | Theys W | de vier wegen | Roox T

Other related companies as Fourdin J J & Fils SA: ARLETTE DELFORGE | VANRUSSELT R. nv | Theys W | de vier wegen | Roox T

Fourdin J J & Fils SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fourdin J J & Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07396514892. Het bedrijf Fourdin J J & Fils SA bevindt zich op het adres: Rue du Maréchal 2; 7904; Leuze-en-Hainaut (Pipaix). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Fourdin J J & Fils SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fourdin J J & Fils SA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fourdin J J & Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fourdin J J & Fils SA, openstaande posities, locatie van Fourdin J J & Fils SA op de kaart.

Fourdin J J & Fils SA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fourdin J J & Fils SA, company assigned to the tax number BE07396514892. The company Fourdin J J & Fils SA is located at the address: Rue du Maréchal 2; 7904; Leuze-en-Hainaut (Pipaix). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Fourdin J J & Fils SA were not found.
The main activity of Fourdin J J & Fils SA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fourdin J J & Fils SA is not available. You also can look at reviews of Fourdin J J & Fils SA, open positions, location of Fourdin J J & Fils SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fourdin J J & Fils SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fourdin J J & Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fourdin J J & Fils SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fourdin J J & Fils SA, employees, financial statistics.