GROEP ARGENTA

Contactgegevens GROEP ARGENTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROEP ARGENTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROEP ARGENTA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): SINT-HUBERTUSPLEIN 17; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11283883 (+32-11283883) 11283883 (+32-11283883)

Fax (fax): +32 (16) 597-25-44 +32 (16) 597-25-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROEP ARGENTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROEP ARGENTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROEP ARGENTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROEP ARGENTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROEP ARGENTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROEP ARGENTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROEP ARGENTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROEP ARGENTA
Products information GROEP ARGENTA

BTW identificatienummer (tax): BE04037170410
Ondernemingsnummer: 2633941650
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GROEP ARGENTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROEP ARGENTA
(Get full report from official database of BE for GROEP ARGENTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROEP ARGENTA
Addition kinds of activities for GROEP ARGENTA

23719902. Glazen pels | Glazing furs
24910203. Railroad cross-ties, behandeld hout | Railroad cross-ties, treated wood
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
36770000. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
50460000. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas

Werken bij GROEP ARGENTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROEP ARGENTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROEP ARGENTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROEP ARGENTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

Zoek naar antwoorden van GROEP ARGENTA in sociale netwerken
Look for responds of GROEP ARGENTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROEP ARGENTA. Laat een reactie achter voor GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROEP ARGENTA. Leave a respond for GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROEP ARGENTA op de google maps. Adres en contacten GROEP ARGENTA
Location of GROEP ARGENTA on the google maps. Address and contacts of GROEP ARGENTA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROEP ARGENTA GROEP ARGENTA: CAMPING DU MOULIN | LAMOLINE | DANNY'S COIFF | BAKKERIJ VAN EYNDE | GUNTER MALECKI

Other related companies as GROEP ARGENTA: CAMPING DU MOULIN | LAMOLINE | DANNY'S COIFF | BAKKERIJ VAN EYNDE | GUNTER MALECKI

GROEP ARGENTA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is GROEP ARGENTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04037170410. Het bedrijf GROEP ARGENTA bevindt zich op het adres: SINT-HUBERTUSPLEIN 17; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in GROEP ARGENTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROEP ARGENTA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROEP ARGENTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROEP ARGENTA, openstaande posities, locatie van GROEP ARGENTA op de kaart.

GROEP ARGENTA is a company, that was registered 1995 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is GROEP ARGENTA, company assigned to the tax number BE04037170410. The company GROEP ARGENTA is located at the address: SINT-HUBERTUSPLEIN 17; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in GROEP ARGENTA were not found.
The main activity of GROEP ARGENTA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROEP ARGENTA is not available. You also can look at reviews of GROEP ARGENTA, open positions, location of GROEP ARGENTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROEP ARGENTA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROEP ARGENTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROEP ARGENTA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROEP ARGENTA, employees, financial statistics.