DIEPVENS & Zn

Contactgegevens DIEPVENS & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIEPVENS & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIEPVENS & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellestraat 25; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 34 13 92 (+32-011 34 13 92) 011 34 13 92 (+32-011 34 13 92)

Fax (fax): 011 34 81 76 (+32-011 34 81 76) 011 34 81 76 (+32-011 34 81 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIEPVENS & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIEPVENS & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIEPVENS & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIEPVENS & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIEPVENS & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIEPVENS & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIEPVENS & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIEPVENS & Zn
Products information DIEPVENS & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE05147338867
Ondernemingsnummer: 5495330810
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DIEPVENS & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIEPVENS & Zn
(Get full report from official database of BE for DIEPVENS & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIEPVENS & Zn
Addition kinds of activities for DIEPVENS & Zn

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
14990204. Vermiculietwinning | Vermiculite mining
20860100. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
28340802. Antiseptica, medicijn | Antiseptics, medicinal
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal
50649904. Elektrische scheerapparaten | Electric razors
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist

Werken bij DIEPVENS & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIEPVENS & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIEPVENS & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIEPVENS & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

Zoek naar antwoorden van DIEPVENS & Zn in sociale netwerken
Look for responds of DIEPVENS & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIEPVENS & Zn. Laat een reactie achter voor DIEPVENS & Zn. DIEPVENS & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIEPVENS & Zn. Leave a respond for DIEPVENS & Zn. DIEPVENS & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIEPVENS & Zn op de google maps. Adres en contacten DIEPVENS & Zn
Location of DIEPVENS & Zn on the google maps. Address and contacts of DIEPVENS & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come DIEPVENS & Zn DIEPVENS & Zn: Ruytinx M | I.S.E.C. | Hair-City | RENE DEBLANDER | LE DةLICE

Other related companies as DIEPVENS & Zn: Ruytinx M | I.S.E.C. | Hair-City | RENE DEBLANDER | LE DةLICE

DIEPVENS & Zn is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIEPVENS & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05147338867. Het bedrijf DIEPVENS & Zn bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 25; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in DIEPVENS & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIEPVENS & Zn is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIEPVENS & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIEPVENS & Zn, openstaande posities, locatie van DIEPVENS & Zn op de kaart.

DIEPVENS & Zn is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIEPVENS & Zn, company assigned to the tax number BE05147338867. The company DIEPVENS & Zn is located at the address: Guido Gezellestraat 25; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in DIEPVENS & Zn were not found.
The main activity of DIEPVENS & Zn is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIEPVENS & Zn is not available. You also can look at reviews of DIEPVENS & Zn, open positions, location of DIEPVENS & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIEPVENS & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIEPVENS & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIEPVENS & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIEPVENS & Zn, employees, financial statistics.