GROEP ARGENTA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • GROEP ARGENTA
Private companiesBusiness Services • GROEP ARGENTA

Contactgegevens GROEP ARGENTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROEP ARGENTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROEP ARGENTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECHTESTRAAT 28; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14883242 (+32-14883242) 14883242 (+32-14883242)

Fax (fax): +32 (71) 865-51-93 +32 (71) 865-51-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROEP ARGENTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROEP ARGENTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROEP ARGENTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROEP ARGENTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROEP ARGENTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROEP ARGENTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROEP ARGENTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROEP ARGENTA
Products information GROEP ARGENTA

BTW identificatienummer (tax): BE03328002929
Ondernemingsnummer: 8492401123
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GROEP ARGENTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROEP ARGENTA
(Get full report from official database of BE for GROEP ARGENTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROEP ARGENTA
Addition kinds of activities for GROEP ARGENTA

3669. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
267400. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service
87410101. Administratief beheer | Administrative management
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant

Werken bij GROEP ARGENTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROEP ARGENTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROEP ARGENTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROEP ARGENTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van GROEP ARGENTA in sociale netwerken
Look for responds of GROEP ARGENTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROEP ARGENTA. Laat een reactie achter voor GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROEP ARGENTA. Leave a respond for GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROEP ARGENTA op de google maps. Adres en contacten GROEP ARGENTA
Location of GROEP ARGENTA on the google maps. Address and contacts of GROEP ARGENTA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROEP ARGENTA GROEP ARGENTA: DE LINDE | R.E.M. SERVICES | De Smedt C | THEATERBUREAU PIET ROELEN BVBA | PATRICK VAN DEN STEEN

Other related companies as GROEP ARGENTA: DE LINDE | R.E.M. SERVICES | De Smedt C | THEATERBUREAU PIET ROELEN BVBA | PATRICK VAN DEN STEEN

GROEP ARGENTA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROEP ARGENTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328002929. Het bedrijf GROEP ARGENTA bevindt zich op het adres: RECHTESTRAAT 28; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in GROEP ARGENTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROEP ARGENTA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROEP ARGENTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROEP ARGENTA, openstaande posities, locatie van GROEP ARGENTA op de kaart.

GROEP ARGENTA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROEP ARGENTA, company assigned to the tax number BE03328002929. The company GROEP ARGENTA is located at the address: RECHTESTRAAT 28; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in GROEP ARGENTA were not found.
The main activity of GROEP ARGENTA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GROEP ARGENTA is not available. You also can look at reviews of GROEP ARGENTA, open positions, location of GROEP ARGENTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROEP ARGENTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROEP ARGENTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROEP ARGENTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROEP ARGENTA, employees, financial statistics.