DE RAEVE

Contactgegevens DE RAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rattepas 17; 9860; Oosterzele (Moortsele), België

Telefoon (phone): 09 362 63 14; 0475 38 23 79 (+32-09 362 63 14; 0475 38 23 79) 09 362 63 14; 0475 38 23 79 (+32-09 362 63 14; 0475 38 23 79)

Fax (fax): 09 362 63 14 (+32-09 362 63 14) 09 362 63 14 (+32-09 362 63 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RAEVE
Products information DE RAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE07253692626
Ondernemingsnummer: 9479248046
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Contractors - Groundwork; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RAEVE
(Get full report from official database of BE for DE RAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RAEVE
Addition kinds of activities for DE RAEVE

382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
23110203. Vesten: gemaakt van aangekochte materialen | Vests: made from purchased materials
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
32290101. Asbakken, glas | Ashtrays, glass
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
51450205. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij DE RAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RAEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

Zoek naar antwoorden van DE RAEVE in sociale netwerken
Look for responds of DE RAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RAEVE. Laat een reactie achter voor DE RAEVE. DE RAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RAEVE. Leave a respond for DE RAEVE. DE RAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RAEVE op de google maps. Adres en contacten DE RAEVE
Location of DE RAEVE on the google maps. Address and contacts of DE RAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RAEVE DE RAEVE: ELEKTRO T.B. | HUIS COGEN & VAN HOVE | Chaumière (La) | Wit Zwart | SARELCO

Other related companies as DE RAEVE: ELEKTRO T.B. | HUIS COGEN & VAN HOVE | Chaumière (La) | Wit Zwart | SARELCO

DE RAEVE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07253692626. Het bedrijf DE RAEVE bevindt zich op het adres: Rattepas 17; 9860; Oosterzele (Moortsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition.
De hoofdactiviteit van DE RAEVE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RAEVE, openstaande posities, locatie van DE RAEVE op de kaart.

DE RAEVE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE RAEVE, company assigned to the tax number BE07253692626. The company DE RAEVE is located at the address: Rattepas 17; 9860; Oosterzele (Moortsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Contractors - Groundwork; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition.
The main activity of DE RAEVE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RAEVE is not available. You also can look at reviews of DE RAEVE, open positions, location of DE RAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RAEVE, employees, financial statistics.