De Bruyne D

Contactgegevens De Bruyne D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyne D: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyne D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boelaardstraat 21; 9681; Maarkedal (Nukerke), België

Telefoon (phone): 055 21 92 53 (+32-055 21 92 53) 055 21 92 53 (+32-055 21 92 53)

Fax (fax): +32 (60) 432-10-75 +32 (60) 432-10-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyne D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyne D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyne D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyne D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyne D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyne D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyne D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyne D
Products information De Bruyne D

BTW identificatienummer (tax): BE03271148681
Ondernemingsnummer: 2398559570
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in De Bruyne D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyne D
(Get full report from official database of BE for De Bruyne D)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyne D
Addition kinds of activities for De Bruyne D

0742. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
09129904. Haddock, vangen van | Haddock, catching of
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
50990209. Houtspaanders | Wood chips
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals

Werken bij De Bruyne D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyne D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyne D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyne D. Looking for open vacancies in other companies

 • Albert Heijn (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

 • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

 • Werfleider wegen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

 • Technieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

 • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

 • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

 • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

  Type: Flexijob

  Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van De Bruyne D in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyne D in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyne D. Laat een reactie achter voor De Bruyne D. De Bruyne D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyne D. Leave a respond for De Bruyne D. De Bruyne D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyne D op de google maps. Adres en contacten De Bruyne D
Location of De Bruyne D on the google maps. Address and contacts of De Bruyne D

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyne D De Bruyne D: CLUB 3000 SAUNA | G.C. Lux ASBL | B.E.A.I. | KRIS TEUNEN | ROYAL

Other related companies as De Bruyne D: CLUB 3000 SAUNA | G.C. Lux ASBL | B.E.A.I. | KRIS TEUNEN | ROYAL

De Bruyne D is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyne D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03271148681. Het bedrijf De Bruyne D bevindt zich op het adres: Boelaardstraat 21; 9681; Maarkedal (Nukerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in De Bruyne D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyne D is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyne D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyne D, openstaande posities, locatie van De Bruyne D op de kaart.

De Bruyne D is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bruyne D, company assigned to the tax number BE03271148681. The company De Bruyne D is located at the address: Boelaardstraat 21; 9681; Maarkedal (Nukerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in De Bruyne D were not found.
The main activity of De Bruyne D is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyne D is not available. You also can look at reviews of De Bruyne D, open positions, location of De Bruyne D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyne D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyne D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyne D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyne D, employees, financial statistics.