De Boe Hans Hoveniersbedrijf

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • De Boe Hans Hoveniersbedrijf
Private companiesMembership Organizations • De Boe Hans Hoveniersbedrijf

Contactgegevens De Boe Hans Hoveniersbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boe Hans Hoveniersbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boe Hans Hoveniersbedrijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Veldstraat 93; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 0478 25 68 23; 09 251 07 47 (+32-0478 25 68 23; 09 251 07 47) 0478 25 68 23; 09 251 07 47 (+32-0478 25 68 23; 09 251 07 47)

Fax (fax): +32 (68) 830-83-48 +32 (68) 830-83-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boe Hans Hoveniersbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boe Hans Hoveniersbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boe Hans Hoveniersbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boe Hans Hoveniersbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boe Hans Hoveniersbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boe Hans Hoveniersbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boe Hans Hoveniersbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boe Hans Hoveniersbedrijf
Products information De Boe Hans Hoveniersbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE03618041992
Ondernemingsnummer: 8536346435
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Boe Hans Hoveniersbedrijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boe Hans Hoveniersbedrijf
(Get full report from official database of BE for De Boe Hans Hoveniersbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boe Hans Hoveniersbedrijf
Addition kinds of activities for De Boe Hans Hoveniersbedrijf

515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
96510404. Reglement, diverse commerciële sectoren, lokale overheden | Regulation, miscellaneous commercial sectors, local government

Werken bij De Boe Hans Hoveniersbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boe Hans Hoveniersbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boe Hans Hoveniersbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boe Hans Hoveniersbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

Zoek naar antwoorden van De Boe Hans Hoveniersbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of De Boe Hans Hoveniersbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boe Hans Hoveniersbedrijf. Laat een reactie achter voor De Boe Hans Hoveniersbedrijf. De Boe Hans Hoveniersbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boe Hans Hoveniersbedrijf. Leave a respond for De Boe Hans Hoveniersbedrijf. De Boe Hans Hoveniersbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boe Hans Hoveniersbedrijf op de google maps. Adres en contacten De Boe Hans Hoveniersbedrijf
Location of De Boe Hans Hoveniersbedrijf on the google maps. Address and contacts of De Boe Hans Hoveniersbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boe Hans Hoveniersbedrijf De Boe Hans Hoveniersbedrijf: Atelier Denoulet (l') | SERGE AERS | POSTOMAT P?RUWELZ | De Wachter H | Barosco Flavia

Other related companies as De Boe Hans Hoveniersbedrijf: Atelier Denoulet (l') | SERGE AERS | POSTOMAT P?RUWELZ | De Wachter H | Barosco Flavia

De Boe Hans Hoveniersbedrijf is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boe Hans Hoveniersbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618041992. Het bedrijf De Boe Hans Hoveniersbedrijf bevindt zich op het adres: Oude Veldstraat 93; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in De Boe Hans Hoveniersbedrijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boe Hans Hoveniersbedrijf is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boe Hans Hoveniersbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boe Hans Hoveniersbedrijf, openstaande posities, locatie van De Boe Hans Hoveniersbedrijf op de kaart.

De Boe Hans Hoveniersbedrijf is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boe Hans Hoveniersbedrijf, company assigned to the tax number BE03618041992. The company De Boe Hans Hoveniersbedrijf is located at the address: Oude Veldstraat 93; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in De Boe Hans Hoveniersbedrijf were not found.
The main activity of De Boe Hans Hoveniersbedrijf is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boe Hans Hoveniersbedrijf is not available. You also can look at reviews of De Boe Hans Hoveniersbedrijf, open positions, location of De Boe Hans Hoveniersbedrijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boe Hans Hoveniersbedrijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boe Hans Hoveniersbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boe Hans Hoveniersbedrijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boe Hans Hoveniersbedrijf, employees, financial statistics.