CEYSSENS TUINAANLEG

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CEYSSENS TUINAANLEG
Private companiesLegal Services • CEYSSENS TUINAANLEG

Contactgegevens CEYSSENS TUINAANLEG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEYSSENS TUINAANLEG: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEYSSENS TUINAANLEG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Inakker 4-1; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 45 39 42; 0495 87 30 03 (+32-011 45 39 42; 0495 87 30 03) 011 45 39 42; 0495 87 30 03 (+32-011 45 39 42; 0495 87 30 03)

Fax (fax): 011 45 39 42 (+32-011 45 39 42) 011 45 39 42 (+32-011 45 39 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEYSSENS TUINAANLEG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEYSSENS TUINAANLEG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEYSSENS TUINAANLEG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEYSSENS TUINAANLEG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEYSSENS TUINAANLEG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEYSSENS TUINAANLEG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEYSSENS TUINAANLEG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEYSSENS TUINAANLEG
Products information CEYSSENS TUINAANLEG

BTW identificatienummer (tax): BE03992675781
Ondernemingsnummer: 3343109130
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CEYSSENS TUINAANLEG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEYSSENS TUINAANLEG
(Get full report from official database of BE for CEYSSENS TUINAANLEG)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEYSSENS TUINAANLEG
Addition kinds of activities for CEYSSENS TUINAANLEG

20999903. Broodkruimels, behalve in bakkerijen | Bread crumbs, except made in bakeries
24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
39999944. Wollen trek | Wool pulling
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
51360202. Robes, mannen en jongens ' | Robes, men's and boys'
58120201. concessionaris | Concessionaire
82110402. School voor retarded, nec | School for retarded, nec
82990202. Tutoring school | Tutoring school

Werken bij CEYSSENS TUINAANLEG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEYSSENS TUINAANLEG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEYSSENS TUINAANLEG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEYSSENS TUINAANLEG. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

Zoek naar antwoorden van CEYSSENS TUINAANLEG in sociale netwerken
Look for responds of CEYSSENS TUINAANLEG in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEYSSENS TUINAANLEG. Laat een reactie achter voor CEYSSENS TUINAANLEG. CEYSSENS TUINAANLEG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEYSSENS TUINAANLEG. Leave a respond for CEYSSENS TUINAANLEG. CEYSSENS TUINAANLEG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEYSSENS TUINAANLEG op de google maps. Adres en contacten CEYSSENS TUINAANLEG
Location of CEYSSENS TUINAANLEG on the google maps. Address and contacts of CEYSSENS TUINAANLEG

Andere gerelateerde bedrijven als come CEYSSENS TUINAANLEG CEYSSENS TUINAANLEG: MIREILLE POLIS | VERNIBO PARKET | VOS | LAMON-NUYTENS | AGENCE TELEGRAPH SUISSE

Other related companies as CEYSSENS TUINAANLEG: MIREILLE POLIS | VERNIBO PARKET | VOS | LAMON-NUYTENS | AGENCE TELEGRAPH SUISSE

CEYSSENS TUINAANLEG is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CEYSSENS TUINAANLEG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03992675781. Het bedrijf CEYSSENS TUINAANLEG bevindt zich op het adres: Inakker 4-1; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in CEYSSENS TUINAANLEG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEYSSENS TUINAANLEG is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEYSSENS TUINAANLEG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEYSSENS TUINAANLEG, openstaande posities, locatie van CEYSSENS TUINAANLEG op de kaart.

CEYSSENS TUINAANLEG is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CEYSSENS TUINAANLEG, company assigned to the tax number BE03992675781. The company CEYSSENS TUINAANLEG is located at the address: Inakker 4-1; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in CEYSSENS TUINAANLEG were not found.
The main activity of CEYSSENS TUINAANLEG is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CEYSSENS TUINAANLEG is not available. You also can look at reviews of CEYSSENS TUINAANLEG, open positions, location of CEYSSENS TUINAANLEG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEYSSENS TUINAANLEG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEYSSENS TUINAANLEG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEYSSENS TUINAANLEG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEYSSENS TUINAANLEG, employees, financial statistics.